2777
2789
عنوان

دلم گرفته به خاطر رفتارای دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 60 پست

دقیقا دوست منم از وقتی شاغل شده هی تو حرفاش پزشو میده و مثلا میگم داشتم فیلم میدیدم میگه تو بیکاری..

واقعا من اصلا آدم حسودی نیستم ..

تازگی ها طلا گرفته..ما زیااااد باهم حرف می‌زنیم از اون روز نشده یه بار حرف بزنیم بحث و تعریف طلاهاشو نکنه..

دیگه دوست ندارم زیاد باهاش حرف بزنم...

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

مثلا یکی از دوستای من با همسرش که خیلی رفت و آمد داشتیم خیلی در مورد چاقی اینا نظر میداد من قبنا بشد ...

کلا نظر منفی دادن در مورد ظاهر آدما خیلی بده🤦🏻‍♀️ بعضیا فکر میکنن هرچی تو مغزشونه باید به زبون بیارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر راحت برچسب میزنین به آدما. اینکه بلافاصله بعد از من این حرفو بزنه به نظرتون منظوردار نیست؟ جور ...

ببین عزیز من بنظرم این مورد رو شما حساس شدی

ایشون از همسرش تعریف کرده شما همسرت رو تخریب کردی 

ایراد در واقع از خود شماست حالا موردای دیگه ای اگه بوده نمیدونم ولی اینجا فکر نمیکنم قصدی داشته

مثلا یکی از دوستای من با همسرش که خیلی رفت و آمد داشتیم خیلی در مورد چاقی اینا نظر میداد من قبنا بشد ...

منم لاغرم و خیلی از دوست و فامیل تیکه می‌شنوم 

مسخره م میکنن حتی فامیل شوهر و میخندن🥲 اما رابطه مو کم کردم

کلا نظر منفی دادن در مورد ظاهر آدما خیلی بده🤦🏻‍♀️ بعضیا فکر میکنن هرچی تو مغزشونه باید به زبون بیا ...

بعد جالب اینه همه تعریف میکنن ازم چون چاقی خودش با پودر بود و موندگارت نبود کاملا متوجه میشم از رو حسادته

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چقدر راحت برچسب میزنین به آدما. اینکه بلافاصله بعد از من این حرفو بزنه به نظرتون منظوردار نیست؟ جور ...

برچسب نیست حقیقته 

بجای گارد گرفتن رو خودت کار کن 

اون یکی دوستت هم دو بهم زن بوده 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
دقیقا دوست منم از وقتی شاغل شده هی تو حرفاش پزشو میده و مثلا میگم داشتم فیلم میدیدم میگه تو بیکاری.. ...

به خدا من خودم همیشه هر حرفی میخوام بزنم یه دور تو دهنم میچرخونم که حتی ناخواسته باعث دلخوری و ناراحتی کسی نشم بعد نمیدونم چجوری بعضیا عمدا یه چیزی میگن حرصتو درارن😐

منم لاغرم و خیلی از دوست و فامیل تیکه می‌شنوم مسخره م میکنن حتی فامیل شوهر و میخندن🥲 اما رابطه مو ک ...

منم اینجوری بودم کلا مادر شوهرم دعنشو نمیتونست ببنده از وقتی چاق شدم دیگ خبری ازش نیست🤣

کلا نظر منفی دادن در مورد ظاهر آدما خیلی بده🤦🏻‍♀️ بعضیا فکر میکنن هرچی تو مغزشونه باید به زبون بیا ...

عزیزم همین طرز فکرتون نشون میده چقدر با شخصیت هستید ✨️

ولی دوستی که بخاد با حرفاش دلتو بشکنه یا ناراحتت کنه واقعا دوست نیست

من دقیقا می‌دونم شما چی میگی

خود حرف حرص نداره

آدم از اعتمادش میسوزه

من و یه نفر دوست بودیم مجرد هم هستیم

من خیلی حمایتش کردم 

امسال دانشگاه قبول شد پشت کنکور بود

خیلی فشار روش بود شبی که خودکشی کرد کمکش کردم 

اما وقتی برای اولین بار تو یه موقعیت حیاتی گیر کردم و شدیدا درمونده بودم و ازش کمک خواستم دیگه سراغی ازش نشد

تو همون تایم وقت میذاشت برای یه پسر که باهاش آشنا شه اما یکبار نپرسید فلانی خوبی؟ بهش هم که گفتم گفت من اول باید خودم رو جمع کنم خودم تو فشارم فلان و .. 

آدما همینن عزیزم ..

برچسب نیست حقیقته بجای گارد گرفتن رو خودت کار کن اون یکی دوستت هم دو بهم زن بوده

من اگه حسود بودم بهش میگفتم این به دردت نمیخوره بچسب به همون دوست پسرت که نه شغل و کار درست حسابی داشت نه آینده ای نه ظاهرش مثل این بود

چطوری چاق شدی؟ من رفتم صورت مو ژل زدم بهتر شدم

۵۰کیلو بودم با قد۱۷۳ فک کننن باشگاه رفتم بعدش میومدم خونه میان وعده مرغ آب پز می‌خوردم ی روز شیر موز ی روز تن ماهی یا سیب زمینی آب پز و ریزه خواری زیاد میکردم در طول روز ریز ریز خوراکی می‌خوردم حتی نون و پنیر الان ۷۰کیلو شدم 

منم اینجوری بودم کلا مادر شوهرم دعنشو نمیتونست ببنده از وقتی چاق شدم دیگ خبری ازش نیست🤣

خواهر منم نوجوونیش خیلی لافغر بود یکی از خانومای فامیل چپ و راست بهش تیکه مینداخت بعد دختر خودش از خواهر من لاغر تر شد😐