2777
2789
عنوان

دلم گرفته به خاطر رفتارای دوستم

553 بازدید | 60 پست

من پنج سالی میشه ازدواج کردم. همسرم اخلاقش خوبه خدا رو شکر اوکیم با هم. از نظر ظاهری هم همسرم خوبه فقط قدش کوتاهه یعنی یه جورایی هم قدیم ولی این موضوع برای من مهم نبود چون اخلاقشو خیلی دوست داشتم و همینجوری قبولش کردم و الانم راضیم از انتخابم. 

حالا اینا مقدمه بود

یه دوست خیلی نزدیک دارم که خیلی رابطه مون با هم خوبه یعنی همیشه برام یه ادم امن بوده خیلی صمیمی هستیم.  حالا این دوستم یه سالیه ازدواج کرده همسرشم پسر خوبیه تیپ و قیافه خوبی هم داره قد بلند و ورزشکار و این جوریا. حالا چیزیکه که مهمه دوستم از وقتی ازدواج کرده حس میکنم از من فاصله گرفته دایما تو حرفاش انگار میخواد تیپ و هیکل شوهرشو تو سر من بزنه. برام خیلی عجیبه این رفتارش انقدر قبلا به هم نزدیک بودیم که من حتی یه لحظه هم فکر نمیکردم یه روزی بخوام سر  همچین چیزی ازش دور بشم. حتی من تو انتخاب همسر خیلی سعی کردم کمکش کنم با یکی دوست بود دلبسته شده بودکلی نصیحتش کردم که شرایط این خواستگارت بهتره چشاتو باز کنو... منظورم اینه که همیشه خیرشو یخواستم خیلی برام سنگینه رفتارای الانش. دلم واسه خودم به خاطر دلسوزیام میسوزه🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رک و راست برا یه بار بهش بگو شوهرتون تو چش من نکن ، همانطور تو قیافه برات مهمه منم چیزای دیگه برام مهم بوده مثلا

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

چه چیزایی می گه مثلاً

مثلا یه بار داشتم همینجوری میگفتم دو روز دنبال فلان لباس میگشتیم ولی هنوز نخریدبم چون این مدلا به قد بلندا میاد بعد فرداش گفت رفتیم خرید اولین مغازه لباس خریدیم  شوهر من همه چی بهش میاد اولین جا همیشه خرید میکنه😐😐😐😐 یا مثالای شبیه این

راه حلش فقط قطع ارتباطه...وگرنه کم کم دیدتو به زندگی خودت بد میکنه

دوست خانوادگی هستیم متاسفانه نمیتونم ارتباطمو قطع کنم بیشتر از اینکه به عنوان دوست روش خیلی حساب میکردم دلم برای اعتمادم بهش میسوزه🤦🏻‍♀️

مثلا یه بار داشتم همینجوری میگفتم دو روز دنبال فلان لباس میگشتیم ولی هنوز نخریدبم چون این مدلا به قد ...

هیچ وقت هیچ وقت همسرت جلوی کسی تخریب نکن خودت باعث شدی اینجوری کنه پزشو بده 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اره دقیقا خودمم متوجه شدم خیلی هم پشیمون شدم ولی متاسفانه دیر بود

من خودم کلا حتی بحث واخلاقای بد همسرمو ب مامان خودممم نمیگم نقطه ضعف دست کسی نمیدم ازش

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار