2777
2789
عنوان

وای خاطرات اوایل عقدو میخوندم اون کاربره

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 152 پست
اصلا به شما مربوط نیست ولی اگه دوست دارید ریپ بزنید هرچند من دعوام نمیگیره الان🤣🤣🤣🤣

به شما مربوطه مگه ؟

فرق من با شما چیه ؟

شما کاربری که اومدی تو تاپیک اظهار نظر میکنی 

منم مثل تو 

پس به تو هم مربوط نبست که تگش کردی 

منم دعوام نمیاد دارم صحبت میکنم ،دلیل منطقی میخوام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شما مربوطه مگه ؟فرق من با شما چیه ؟شما کاربری که اومدی تو تاپیک اظهار نظر میکنی منم مثل تو پس به ...

آخه دوست عزیزم من چرا باید به شما دلیلمو توضیح بدم مگه شما قاضی هستی در ثانی من بی حرمتی به کسی نکردم ممکنه شما الان از من بزرگتر باشی ولی خودت پیامتو بخون ببین چی گفتی

من یکبارم به اسمارتیز توهین نکردم که بخواد بیاد دعوا کنه

نمیدونم چرا انقدر گارد گرفتین تگش کردم😐

یه دختر خوب😂😍
جدی میگین؟واقعا که شوهرتون گناه داره🤣

آره بابا همین سقطی که داشتمو هم بکرزایی کردم مثل سوسک 😂😂

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

حرفش درست بود ولی برای آدمهایی مثل خودش. تنوع فرهنگی و نژادی اینجارو در نظر نگرفت. دو سه تا کاربر هم خیلی حرفهای بدی بهش‌زدن. نهایت چیپ بودنه که بری تاپیکای طرفو بخونی رو زخمش نمک بپاشی و مسخره کنی. 

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

منم بعد پنج سال زندگی مشترک هنوز نمی‌دونم اسمش چیه 😢ولی خوب سیلی میزنم بهش

کار خوبی میکنی آپدیت بعدی شلاقش هم بزن

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

آخه دوست عزیزم من چرا باید به شما دلیلمو توضیح بدم مگه شما قاضی هستی در ثانی من بی حرمتی به کسی نکرد ...

منم توهینی نکردم به شما 

فقط گفتم تگش نکنید که شر بخوابه 

الان تو این تاپیک چندین نفر از جمله استارتر بهش توهین کردن ،بیاد بببنه ناراحت نمبشه ؟ باز حرص نمیخوره ؟

منظور من همین بود فقط

منم توهینی نکردم به شما فقط گفتم تگش نکنید که شر بخوابه الان تو این تاپیک چندین نفر از جمله استارتر ...

منم گفتم ما پیام دادیم گفتیم گناه داشته ببینه شاید دلش شکسته گناه داره

در هر صورت حرف شما متینه و قابل احترام

من اصلا شمارو نمی شناسم و امیدوارم که هرگز دعوایی نباشه

زنده باشی 

یه دختر خوب😂😍

[آنقدر با مردای زیادی بودن که براشون عادی شده]
با حرفات موافقم به جز این قسمتش. حیا این نیست که با شوهرت تنها شدی ازش این همه خجالت بکشی😄

به نظرم دلیلی نداشت اسمارتیز اینقدر به اون کاربر گیر بده، چون فرهنگ ها متفاوته.

ولی از نظر شخصی‌ من هم ازدواج اینقدر سنتی که طرفین حتی در حد بوس باهم راحت نیستن درست نیست. حداقل باید قبل عقد چندین بار رفت و آمد داشته باشن و باهم صحبت کنن.

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”