2777
2789
عنوان

وای خاطرات اوایل عقدو میخوندم اون کاربره

| مشاهده متن کامل بحث + 2422 بازدید | 152 پست
[آنقدر با مردای زیادی بودن که براشون عادی شده]با حرفات موافقم به جز این قسمتش. حیا این نیست که با شو ...

دقیقا چون خیلی چیزا از همون رفت و امدای کوچولو مشخص میشه و یه سری شناختا ...

اخه چه ربطی به حیا داره 

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون کاربر اسمارتیز خیلی سوسکی میخواست روابط دختر پسری رو رواج بده از خودشم معلوم بود سرتاپای تایپکاش پارتنر پارتنر بود،،هی تو حرفاش میگفت وایی مگه برا شما عادی نیست وای چقدر عقب مونده هستین وای مگه تا حالا با جنس مخالف نبودین یکی نبود بهش بگه اون دختر پاکی بود شوهرش اولین مردی بود که بهش دست میزد برای همین هول شد و هنوز براش عادی نشده،،بقیه ی کاربر ها هم حق داشتن بهش پریدن خودش اول شروع کرد آخه به تو چه تو روابط زن و شوهری دخالت میکنی مهم شوهرشه که داره باهاش زندگی میکنه

عزیزم من طرف اسمارتیز نیستمولی ما چقد قشنگ یاد گرفتیم دل بشکنیمانقد تو اون تاپیک بهش گفتن طلاق گرفته ...

عزیزم آدمها خودشون برای خودشون احترام می‌خرن. طرف میگفت تو بی فرهنگی و فلان و اون کاربر مودبانه براش توضیح می‌داد ولی طرف ول نمی‌کرد. بالاخره باید حواسشو جمع کنه دیگه.

اون کاربر اسمارتیز خیلی سوسکی میخواست روابط دختر پسری رو رواج بده از خودشم معلوم بود سرتاپای تایپکاش ...

چه ترویجی هم جوریش این روابط انقد زیاده تو جامعه نیازی به ترویج نیست تاکید ایشون این بود که قبل عقد حداقل شناخت کافی باهم داشته باشید یه صحبت کنید نه اینکه تاحالا تلفنی آم حرف نزده باشید منم دوران عقد منم شوهرم اولین مرد‌ زندگیم بود  ولی کسی رو به باد کتک نگرفتم بعدشم حرکت چیپی بود که رفتن تاپیکاشو دیدن تو روش کوبوندن

چه ترویجی هم جوریش این روابط انقد زیاده تو جامعه نیازی به ترویج نیست تاکید ایشون این بود که قبل عقد ...

بفرما و بنشین و بتمرگ یه معنی میدن. ولی این کجا و اون کجا. قبول کنید که ایشون برای پیام تربیتیشون بتمرگ رو انتخاب کردن. از اون گذشته کسی که اینقدر راحت دیگران رو قضاوت میکنه باید آمادگی هم داشته باشه که همینجوری قضاوت بشه. 

چه ترویجی هم جوریش این روابط انقد زیاده تو جامعه نیازی به ترویج نیست تاکید ایشون این بود که قبل عقد ...

وا چرا اینقدر شلوغش میکنین!؟به باد کتک چیه!ی سیلی خیلی ریزی زد که مطمئنا بعدش با همدیگه کلی خندیدن چون هول شده بود بعدشم خودش اول توهین شروع کرد چرا به اونایی که از این روابط خوششون نمیاد میگه عقب مونده!هر کسی برای خودش طرزی فکری داره و طرز فکر هر کی هم ارزشمنده اون جرعت همچین کاری رو نداشت

حرفش درست بود ولی برای آدمهایی مثل خودش. تنوع فرهنگی و نژادی اینجارو در نظر نگرفت. دو سه تا کاربر هم ...

دقیقااااا

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
اون کاربر اسمارتیز هزارتا حرف به اون کاربر گفت وقتی به کسی بی احترامی و تهمت عقب ماندگی و بی فرهنگی ...

چرا باید همه چیو به همه چی ربط داد 

من هر وقت با مامانم دعوام میشه با اینکه روانشاسه هااا ولی عیب های ظاهری مو میگه 

غیرممکنه بریم جایی و کسی نگه چقد خوشگلم ولی از موقع کرونا فقط مواقع لزوم ماسکمو برمیدارم از بس بی اعتماد بنفسم

کار مامانم بنظرت درسته؟

کار اوناهم درست نبود هرچند این موضوع کتک هیچچچ ربطی به اون خانوم نداشت ولی بنظرم این رفتار خیلی چرته که از نقطه ضعف های هم استفاده کنین یسری کلمات گفتن واقعا حالم بد شد 

مثلا اینکه تو که طلاق گرفتی میخای به ما شوهر داری یاد بدی تو اگ بلد بودی طلاق نمیگرفتی این حرفه واقعا؟تصور کن ی آدم طلاق گرفته حتی اگر شمرم باشه کلی سختی کشیده خیلی زشته اینجوری کل عذاباشو یا آوری کنیم

تازه علاوه بر این اینارو همون شخصی که بهش توهین میشد نمیگفت کاسه های داغ تر از آش میگفتن اگر اون شخص میگفت بازم منطقی تر بود

بازم میگم من طرف هیچکدومشون نیستم

‌‌‌

عزیزم آدمها خودشون برای خودشون احترام می‌خرن. طرف میگفت تو بی فرهنگی و فلان و اون کاربر مودبانه براش ...

عزیزم به بقیه هیچچچچ ربطی دقت کن هیییچ ربطی نداشت 

کار اونم قشنگ نبود من از اولش بودم فقط ی چشمم اشک بود ی چشمم خون حوصله تایپ نداشتم چون هر خاطره ای رو من با نامزدم داشتم و بهم خورد

همونجا هم من خودم حوصلم سر رفت ولی هیچ جوره تو کتم نمیره که تاپیکاشو زدن تو سرش

‌‌‌

چرا باید همه چیو به همه چی ربط داد من هر وقت با مامانم دعوام میشه با اینکه روانشاسه هااا ولی عیب های ...

نمیدونم حرفای شما هم درسته ‌. راست میگی از این جهت بهش نگاه نکرده بودم 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹