2777
2789
عنوان

وای خاطرات اوایل عقدو میخوندم اون کاربره

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 152 پست
کاسه داغتر از آش. هی دوس دارم نیام نی نی سایت. هی حوصلم سرمیره میام😐😐

یه روانی بود تایپک زده بود بیوه میشم یا مطلقه من گفتم خدا شفات بده آرزو های بد نکن همه ریختن سرم که مگه فلانی مریضه چرا بهش توهین کردی 😐خب کدوم آدم سالمی دلش میخواد تو زندگیش اتفاقای بد براش بیافته 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه روانی بود تایپک زده بود بیوه میشم یا مطلقه من گفتم خدا شفات بده آرزو های بد نکن همه ریختن سرم که ...

😂😂😂بخدا نصف کاربرا عقل سالم ندارن. ما رو باش میایم با کیا مشورت میکنیم

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
یه چیزی که واقعا ناراحتم این بود که اون خانما اصرار داشتن ما پاک و نجیب و بافرهنگیم طلاق نمی‌گیریم و ...

مگه طلاق گرفتن اختیارش دست ما زناست اومدیم شوهره ول کرد رفت اون موقع چی😐😂

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه عده هم می گفتن آدم هول میشه سیلی زدنش میاد فکنم فقط ما فضایی هستیم دوستان نی نی سایت انسانند

والا اصلا میگیم عجیب نبوده و نرمال بوده حرکتش

این اسکلا ک برگشتن میگن ما با حیاییم و عفتیم فلانیم با کسی نبودیم شماها خرابید ک خجالت نمیکشید ، شوهراشون با ۵۰۰ نفر بوده حالا 

زن انگار خجالت نکه گناه کرده

.

😂😂😂بخدا نصف کاربرا عقل سالم ندارن. ما رو باش میایم با کیا مشورت میکنیم

😂😂از بیکاری میایم وگرنه محیطش سمه 

من از لحظهٔ شروع تاپیک بودم و دو سه تا کامنت در جواب اسمارتیززز نوشتم. از دیروز تا حالا هر وقت میام نی نی سایت اعلان هام پر از لایک شده.

ولی راستش خودم هم دلم برا اسمارتیززز سوخت. اولش مقصر بود ولی در ادامه دیگه همه بهش توپیدن و واقعا بهش بی احترامی و توهین کردن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
والا اصلا میگیم عجیب نبوده و نرمال بوده حرکتشاین اسکلا ک برگشتن میگن ما با حیاییم و عفتیم فلانیم با ...

همون 😐

حالا اگه خودش یه تاپیک می گفت میزد من سیلی زدم میگفتن شوهرت حق داره خیانت کنه😐

یه دختر خوب😂😍
عزیزم من طرف اسمارتیز نیستمولی ما چقد قشنگ یاد گرفتیم دل بشکنیمانقد تو اون تاپیک بهش گفتن طلاق گرفته ...

اون کاربر اسمارتیز هزارتا حرف به اون کاربر گفت وقتی به کسی بی احترامی و تهمت عقب ماندگی و بی فرهنگی به خودشو خانوادش زد باید تحمل بی احترامی از جانب اون هم باشه منم الان هرچی از دهنم در بیاد بگم باید تحمل اینم داشته باشم بشنوم

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹