2777
2789
عنوان

وای خاطرات اوایل عقدو میخوندم اون کاربره

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 152 پست
خب اوناهم بیشعورن اتفاقا طلاق یکیو بکوبی تو سرش اوج بی فرهنگیه حق با اسمارتیز بود والا حالا تو هرچی ...

اصن خانم اسمارتیز مشکلش با حیا داشتن با نداشتن کسی نبود توضیح هم داد ولی همه بهش حمله کردن خود اون خانوم که سیلی زده بود مگه لال بود خوش از خودش دفاع می‌کرد بقیه چی میگفتن اون وسط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا شفاشون بده اسمارتیزم اولش من حرصم گرفت از حرفاشبعد دیدم ۱۰۰ نفری ریختن فحشش میدن و میگن تو لای م ...

من واقعا واسشون متاسفم اون خانوم که سیلی زده بود ول کرده بود اینا ول نمیکردن 

من واقعا واسشون متاسفم اون خانوم که سیلی زده بود ول کرده بود اینا ول نمیکردن

نه اونم دید همه پشتشن شیر شده بود میگفت تو با چند تا مرد بودی اونطوری ای ما پاکیم و فلان هی ریپ میزد اسمارتیزو😂

.

اصن خانم اسمارتیز مشکلش با حیا داشتن با نداشتن کسی نبود توضیح هم داد ولی همه بهش حمله کردن خود اون خ ...

کاسه داغتر از آش. هی دوس دارم نیام نی نی سایت. هی حوصلم سرمیره میام😐😐

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
نه اونم دید همه پشتشن شیر شده بود میگفت تو با چند تا مرد بودی اونطوری ای ما پاکیم و فلان هی ریپ میزد ...

عه 

من دیگه وسطاش اعصابم نکشید اومدم بیرون😂همه فقط فحاشی میکردن 

نه اونم دید همه پشتشن شیر شده بود میگفت تو با چند تا مرد بودی اونطوری ای ما پاکیم و فلان هی ریپ میزد ...

عه من حس میکنم اومد ادا تن گا در بیاره اونجوری پست کرد بعد موند توش. 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
عه من دیگه وسطاش اعصابم نکشید اومدم بیرون😂همه فقط فحاشی میکردن

اره من تا اخر خوندم 

اکثرت حمله هاشون بخاطر اینه شرایط مشابه داشتن با خانومه فکر کردن ب خودشون توهین شده هرچی از دهنشون درومد گفتن

.

اتفاقا من دلم واسه خانم اسمارتیز سوخت همه گیرش آوردن هم طلاقشو به روش کشیدن هم گفتن چشمت چپه هم بهش ...

زمین گرده 

از کجا معلوم که زندگی مشترک همه تا آخر عمرشون پابرجا باشه؟والا تو این زمونه تنها چیزی که قابل پیش بینی نیست همین طلاقه 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

میدونید چی جالب بود؟

اگه اون کاربر تاپیک میزد می گفت حتی یکبار شوهرمو ندیدم تلفنی عقد کردم خدا میدونه چندتا از این خانومای سایت می ریختن سرش وای مگه اضافی بودی مگه هست از این رسما مگه میشه

ولی تا این خانوم گفت مگه میشه فورا گفتن وایییی نه زمان قدیم این شکلی بوده 

رسم بوده 

یه دختر خوب😂😍
زمین گرده از کجا معلوم که زندگی مشترک همه تا آخر عمرشون پابرجا باشه؟والا تو این زمونه تنها چیزی که ق ...

یه چیزی که واقعا ناراحتم این بود که اون خانما اصرار داشتن ما پاک و نجیب و بافرهنگیم طلاق نمی‌گیریم ولی تو ببخشید هرزه ای که طلاق گرفتی