2777
2789
عنوان

وای خاطرات اوایل عقدو میخوندم اون کاربره

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 152 پست
ببینی یعنی برگات میریزه تا قبل این نمیدونستم همچین آدمایی وجود دارن

حالا دعوا سر چی بود 

طرف شوهرشو سر چی زده بود 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدش تا صفحه ۵۰ همه فحش ب اسمارتیز!

یعنی اصلااا هیچ کس تعادلو حفظ نمیکنه

اول اسمارتیز خانومه رو بست ب رگبار

بعد ۵۰ تا کاربر حمله کردن به اسمارتیز ک تو طلاق گرفتی شوهرت ولت کرده 

.

اتفاقا من دلم واسه خانم اسمارتیز سوخت همه گیرش آوردن هم طلاقشو به روش کشیدن هم گفتن چشمت چپه هم بهش ...

دقیقااا

یکی برگشته میگه ماها ک پاکیم خجالت میکشیم اون یکی میگ من دست دوست پسرمو گاز گرفتم بوسم کرد

بقیه خرابن ک خجالت نمیکشن 

.

منم حرصم گرفت 

اصلا شوهرش هست دوس داشت بزنه  تو سر پیازی یا ته پیاز اه اه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
شوهرش بوسش کرده بود بیچاره هول شده بود یه چک خوابونده زیر گوش شوهرش 😂اول ازدواجشون بوده

گربه رو دم حجله کشته😂😂😂

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

واقعا که متاسفم اینجا معذرت میخوام خاله زنک زیاده‌

یه دعوا رو انقدر کش میدن 

چرا اینجوری هستین

درسته حرفش بد بود و هی ادامه میداد اما اونایی که بهش گفتن طلاق گرفتیو مسخرش کردن امیدوارم به مشکلش گرفتار نشن چطور میتونید در مقابل بد بد باشید و طعنه بزنید

میتونستید مثل بقیه که خیلیم باشعورن جواب ندید یا جواب میدادید ولی به شما چه که طلاق گرفته

طلاق عار نیست ننگ نیست گاهی بهتر از زندگی که مثل لجنه هست

تا تاپیکی‌ زده میشه میگید طلاق بعد اینطوری طعنه میزنید؟

یه دختر خوب😂😍
دقیقااایکی برگشته میگه ماها ک پاکیم خجالت میکشیم اون یکی میگ من دست دوست پسرمو گاز گرفتم بوسم کرد بق ...

خانوم اسمارتیز بدون هیچ توهین و فحاشی داشت بقیه رو قانع میکرد ولی تا حدود 20 صفحه همه همه چیشو به روش کشیدن کار همون کاربرا از خانم اسمارتیز هزار برابر بدتر بود

اتفاقا من دلم واسه خانم اسمارتیز سوخت همه گیرش آوردن هم طلاقشو به روش کشیدن هم گفتن چشمت چپه هم بهش ...

خب اوناهم بیشعورن اتفاقا طلاق یکیو بکوبی تو سرش اوج بی فرهنگیه 

حق با اسمارتیز بود والا حالا تو هرچی هم باحیا با بوس ک سیلی نمیزنن بی جنبه😂

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خانوم اسمارتیز بدون هیچ توهین و فحاشی داشت بقیه رو قانع میکرد ولی تا حدود 20 صفحه همه همه چیشو به رو ...

خدا شفاشون بده 

اسمارتیزم اولش من حرصم گرفت از حرفاش

بعد دیدم ۱۰۰ نفری ریختن فحشش میدن و میگن تو لای مردایی و شوهرت ولت کرده و فلان گفتم اینا چه وحشی هایین دیگه

.

ولی خود اسمارتیز دعوا رو شروع کرد و به اون خانومه توهین کرد خب قلب اون کاربرو شکست 

بعدم همه ریختن رو خودش کارما به همین سرعت زدش 

کلا دل شکستن خوب نیست💔