2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ موتوره

| مشاهده متن کامل بحث + 4358 بازدید | 171 پست
من شما قبلا دیدم فک نمیکردم همچین ادمی باشید یکم توی رفتارتون تجدید نظر کنین

وقتی  یه  نفر  میاد به زنا  توهین  میکنه  کلا  روانم  بهم  میریزه  میخواستم  بگن  این  داره  نون  تو  رو  به زور  میده  دیگه  کی   میخواد  مخ این رو  بزنه🤐

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اینکه طرف مباد میگه همه زنا خرابن! درسته؟ منم میگن اسنپ مگه چه پرستیژی داره که طرف ...

گفتی نون ندارن بخورن حالااسنپی چیه که بهش نخ بدن سی تومن پولی نیستوازینحرفامن معذرت میخام بابت حرفام ولی اینو بدون تحقیرودلشکستن تاوان داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم تهران شهر بزرگی هست طبیعی بی بندو باری تقریبا والا که دروغ نمی گم پسر من تهران خدمت سربازی هست ...

درست میگید ولی خب جمعیت زیادی از تهرانو شهرستانیا و افغانی ها تشکیل دادن متاسفانه

تهرانی های اصیل خیلی بافهرنگن این مدلی نیستن

شما اگه با یه تهرانی اصیل هم صحبت بشید میبینید که به عقایدتون احترام میزاره سرش تو کار خودشه یعنی براش مهم نیست شما چه مدلی میپوشی طرض فکرتون چیه شما همدلی که باشید برای اون فرد محترمه فرقی نمیکنه پسر باشه یا دختر

الان برای خود من خیلی پیش اومده وقتی یه پسر مزاحمم میشه قشنگ به نوع حرف زدنش دقت میکنم میبینم اصلا لهجه خیلی غلیظی داره

ولی یکی از همسایه های ما که از بچگی باهم بزرگی شدیم پسره این مدلیه که وقتی یه دختر از کنارش رد میشه حتی چشماشو بر نمی‌گردونه به ختره نگاه کنه

برای اتفاقی که برای پسرتون تو تهران پیش اومده هم متاسفم 

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

از خانومایی که همش میخوان بگن خانوما مقصرن و همه دنبال زدن مخ شوهرشون هستن بیزارم ای ...

چه جالب چون اون خانومام ازامثال شما بیزارن که میگن فقط مرد باید جلوی خودشو بگیره و خیانت نکنه درصورتی که علنا شاهد کرم ریختن زنهای بی ارزش وهرزه بودم که مثله گربه خودشونو میمالن به طرف عشوه خرکی میان ازبس تو کف مونده عقده ای شدن به همجنس خودشون رحم ندارن‌..امیدوارم یکی ازهمین زنها به زودی چنان ضربه ای بهت بزنه مخ شوهرتو بزنه که دیگه نیای ازشون دفاع کنی منظورم زنهای خرابه نه هر زنی 

گفتی نون ندارن بخورن حالااسنپی چیه که بهش نخ بدن سی تومن پولی نیستوازینحرفامن معذرت میخام بابت حرفام ...

سی  تومن  پولی  نیست  به خدا   کشتن  منو  بسکه  سی تومن  سی  تومن  کردن  بعد  اینهمه  آدم  کی  اخه  میاد  مخ راننده  رو  بزنه🤐  مثلا  من به  شخصه  خودم  اصلا  به  راننده  ها  نگاهم  نمیکنم  حتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چه جالب چون اون خانومام ازامثال شما بیزارن که میگن فقط مرد باید جلوی خودشو بگیره و خیانت نکنه درصورت ...

من  اصلا  خودم  به شخصه  اصلا  نه  نگاه  به  کسی  میکنم  نه  چیزی!!!کسیم  که  قراره  اینطوری  خیانت  کنه  بزار  بره  قراره  زنجیرش  کنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی یه نفر میاد به زنا توهین میکنه کلا روانم بهم میریزه میخواستم بگن این داره نون تو ...

ببین گلم ماداریم درباره همسراستارتر نظرمیدیم

به علاوه خیلی ازافرادداخل تاپیک هم یاهمسرشون یاپدرشون راننده هستن ازجمله پدرخودم

خوب معلومه ادم ناراحت میشه

اینم بگم من همسرخودم شغل باپرستیژ اجتماعی بالا داره اما ازبس خسیس وبداخلاقه که الان اصلا وابدا پرستیژ شغلی برام معنایی داره

منم یه زماتی مثل توفکر میکردم

جز اخلاق وانسانیت وشعور وتربیت خانوادگی

روزی رو باتلاش خدا میرسونه مثل همسراستارتر که تلاش میکنن

واینکه خیلی خانومهای خراب هم فقط تامین پول شبشون مهمه،کاری به شغل وقیافه طرف ندارن

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
سی تومن پولی نیست به خدا کشتن منو بسکه سی تومن سی تومن کردن بعد اینهمه آدم کی اخه ...

باز که داری راه خودتو میری عزیزم 

توهین به کسی نکن جانم 

اینجا خیلی افراد داریم که این شغل اول یا دومشونه 

شما هر جور هستید در هر سطحی نباید به کسی توهین کنید 

چه بسا شغل‌هایی دیدیم که که از همه مردم پرستیژ دارن ولی به اندازه ارزنی شخصیت و شعور ندارن 

لطفا دیگه ادامه نده 

عزیزم این کارت اثر منفیش به زندگی خودت هم برمیگرده

دل نشکن جانم 

نفس عمیق بکش و رها کن شیطون رو لعنت کن 

من اصلا خودم به شخصه اصلا نه نگاه به کسی میکنم نه چیزی!!!کسیم که قراره اینطوری خیانت ...

من که زندگیم ازهم پاشید دیگه تموم شدم یه ساله مرده متحرکم...خودمم اصلا به هیچ مردی نگاه نمیکنم اما هستن زنهایی که خیلی مارصفت وشیطانن خودشون دام پهن میکنن ..نمیگم شوهرادم بی تقصیره اما وقتی لقمه حاضرو اماده داره بهت چشمک میزنه مگه امامه نره سمتش اصلا سست عنصرن چرا باید اون زن ازخدابیخبر بره با مردمتاهل لاس بزنه...کلا لعنت به هرمرد وزن خائن که شریک زندگیشو نابودمیکنه😔

خوب چیه پرستیژ اجتماعی داره؟ کلا چون آدمی نیستم برم تو نخ کسی برام قفله🤐🤐🤐

کار عار نیست

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

کاربر ارتیس با ۲۹ سال سن چرا مثله ده دوازده ساله ها حرف می نی خدای من شاهده دختر من ۱۳ سالشه هیچ‌وقت ...

شما  نه شناختی  از شرایط  خانوادگی  ما  داری  نه چیزی!!! من  هرجوری  بخوام  با خانوم هایی  که  فکر  میکنن  شوهراشون یوسف  پیامبر بقیه  زنا  فاسد  حرف  میزنم!،راننده  اسنپ  تا قیامت  گدا  گشنس

1
5
10
15
20
25
30
35
40