2777
2789
عنوان

کسی از دمنوش امیر اعلم 5040واسه لاغری استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 87469 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای یک و هفتصد دادم براش 😐😂😂😂

والا منم ۱۴۴۰ دادم، همون روز اول خواستم شکایت کنم منتها از ترسش یارو بازاریابه مخم رو زد گفت فعلا بیست روزمصرف کنید! منم استفاده کردم گفتم شایدم اثر داشته باشه ولی نداشت، الانم میرم بهش پیام میدم میگم میخوام مرجوع کنم ، یا قبول میکنید یا شکایت میکنم به سامانه کسب و کارهای اینترنتی کشور، ظاهرا از اون میترسن 

عزیزم من دیشب خریدم توروخدا سرکاریه؟! امیر اعلم

نه گلم من به همه ی اطرافیانم پیشنهاد شو دادم خوبیش اینه که پودر نیست قشنگ میبینی چیا داره قابل اعتماد ترم هست حتی خواهرم که خیلی حساسه هم خریدش تو دوماه 6 کیلو کم کرد. 

شماره داخلی مشاورت بگیر تا هر وقت سوال داشتی بتونی بهش زنگ بزنی

نه گلم من به همه ی اطرافیانم پیشنهاد شو دادم خوبیش اینه که پودر نیست قشنگ میبینی چیا داره قابل اعتما ...

دارم شماره رو اصلا یه مشت اراجیف تحویل میده، من که شکایت کردم ، والا بیست روز یه گرم هم کم نکردم! 

ای وای یک و هفتصد دادم براش 😐😂😂😂

گلم یه راهکار نشون بدم اگه راضی نبودین پولتون رو پس بگیرین. من شکایت ثبت کردم و سریع بهم زنگ زدن از ترسشون و گفتن مرجوع کنم و‌پولمو پس بگیرم، وگرنه صد سال میپیچوندن و انجام نمیدادن😂

بنظرمن نخر چون همشون الکین من دوبار دمنوش خریدم معده م درد گرفت هیچ کاریم برام نکرد وقتی بهشون گفتم دیگه جوابمو ندادن از دمنوشه نبود یکی دیگه بود

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

سلام عزیزم من چند سال پیش خریدم چای سبز معمولی ویه مقدار داروی گیاهی دیگه قاطیش داره همه اینا بدون رژیم وورزش بی فایدست.من همه این راه هارو رفتم آخرش باورزش ورژیم وکنارشم یه سری دمنوش استفاده کردم.لطفا وقت وهزینه ای که میخوای واسه این دمنوش بزاری بده باشگاه ومرتب ورزش کن ورژیم بگیر

سلام ولا من خوردم هیچ فرقی نکردم یک میلیون چهار صدو چهارهزار تومن بابتش پول دادم بجای اینکه دمنوش رومیخورم بی اشتها بشم بیشترگشنم میشه همش دوس دارم بخورم خانم کیمیا دارابی بقول خودش کارشناس بود زنگ زد مخ منوخورد یک ساعت خورده ایی باهام حرف زد اینا همشون کلاه بردارن فقط ازمردم پول میگیرن دروغ تحویلشون‌میدن من بتازگی گرفتم  هیچ فرقی که نکردم هیچ یکمم وزنم رفته بالا هیچ وقت‌ نمیبخشمشون پولی که گرفتن حرمشون بشه،خانم کیمیا دارابی گفت این شماره ی منه هروقت سوال داشتی زنگ بزن بازم دورغ یه شماره دادن هوشمنده اصلا کسی جوابگو نیس خدا ازتون نگذره که چقد راحت سرمردمو کلاه میذاره 

این پیاموگذاشتم که بگم گول حرفاشون رونخورید ازاین دمنوشانخرید بخدا تاثیرگذارنیس من تازه گرفتم بخدا