2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ موتوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 171 پست
نه ولی بیاید قبول کنید تهران فاجعه ست از نیر بی بندوباری و بی‌حیایی. بعضی. از زنها

من تو تهران به دنیا اومدم تو تهرانم بزرگ شدم تو جایی که من زندگی کردم هیچگونه بی بندوباری نبوده بی حیایی هم ندیدم

نباید همه چیو جمع ببندی که

شاید اونجایی که شما دیدی این مدلی بوده

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی به تهران دارهتو شهرای دیگه بی فرهنگی پیدا نمیشه؟

همه جا خوب و بد و بی فرهنگی پیدا میشه 

اما باید قبول کرد تهران فاجعه هست از نیر بی حیای و بی بندوباری  خیلی از زنها و دخترا 

همونطوری که استارتر هم فرمودن 

دلم گرفت از کامنتت

بگیره  نگیره  مهم  نیست!

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
والا اینا نون ندارن بخورن چه خرجی میخواد بکنه مثلا

نونشونو شما میدی نکنه؟؟ 

یه کم کمتر حرف بزن بیشتر فکر کن 

رسنا داری به شوهر استارتر توهین میکنی 

بله وقتی یه خانم سوار موتور میشه پیش میاد که به راننده بچسپه 

و استارتر حق داره ناراحت باشه

چ حرف زشتی

مگه  دروغه؟

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من تو تهران به دنیا اومدم تو تهرانم بزرگ شدم تو جایی که من زندگی کردم هیچگونه بی بندوباری نبوده بی ح ...

خداروشکر که خیالتون اسودست ان شاء اله که اینطور باشه 

ولی شهرهای دیگه رو شما احتمالا ندیدی من خیلی از شهرها رو رفتم و با آدم‌های زیادی که تهران هستن و رفت و آمد دارن و داریم واقعا متاسف میشم از جو تهران و این رو همه میدونن و میگن حرف من تنها نیست عزیزم 

در قیاس با شهرهای دیگه میگم 

همه جا خوب و بد و بی فرهنگی پیدا میشه اما باید قبول کرد تهران فاجعه هست از نیر بی حیای و بی بندوباری ...

آها زنا و دخترا مقصرن که مردا هم حیوونکیا تقصیر ندارن که شیطون گولشون میزنه دست اونا نیست که

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡