یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا شوهر من مجبورم میکنه بشینم برای ارشد بخونم D:
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
وای دقیقاا ولم کن نمیخواممیگه پاشووو درست بخونهی میره لوازم تحریر میخره😂😂😂 خرم کنه به ذوق اونا در ...
چقدر منی
شوهر من باهام قهر میکنه که به حرفش اهمیت نمیدم و نمیشینم درس بخونم 😂
آخه ارشد به دردم نمیخوره واقعا ، ولی این میگه دوره لیسانس بودن گذشته
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
عیب نداره بخون شاید ی روز به دردت خورد منم دارم درس میخونم 😂😂هر وقت میگم بسته دیگه میگه دخترم مانت ...
آخی خیلی خوبه همین که اینطوری ازت حمایت میکنه عزیزم😁
من بعد چند سال دوستی تازه عقد کردم من دوتا لیسانس دارم الان 27 ترم آخرم صبح ساعت 7 منو بیدار کرده که پاشو درس بخون میگم نمیخوام درس بخونم مغزم نمیکشه 😂😂غر میزنم غر میزنم اونم گوش میده آخرش میگه آفرین حالا پاشو برو درس تو بخون😂