2777
2789
عنوان

با این خواستگار جواب مثبت می‌دین یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 116 پست
اسی خیلی تو ناپیکت سعی کردم حالیت کنم ک قید این پسر بزنی اما کلا تو نمیخای بفهمی پس برلی ارامش خودم ...

مرسی که راهنمایی کردی عزیزم سعی میکنم عاقلانه رفتار کنم☺️

اولین پسر زندگیم بود واسه همون وابسته شدم می‌دونم اگر ازدواج کنم بیچارم ولی میترسم اون ضربه ببینه وگ ...

اون ضربه ببینه تو به درک؟؟؟؟ اون چه ضربه ای میبینه؟؟؟ بدبخت اون نهایت ۳ماه بعد جدایی میره زن میگیره . این تو هستی که تا سالها فراموشش نمیکنی و خودخوری میکنی

واقعا بچه هستی اصلا وقت ازدواجت نیست اسی ردش کن 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی که راهنمایی کردی عزیزم سعی میکنم عاقلانه رفتار کنم☺️

عمرا عاقلانه رفتار نمیکنی با همین عتیقه عقد میکنی و تاپیکای چ..... ناله میرنی و اعصاب همه رو داغون میکنی

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اولین پسر زندگیم بود واسه همون وابسته شدم می‌دونم اگر ازدواج کنم بیچارم ولی میترسم اون ضربه ببینه وگ ...

خودم به درک هوووووف. اشتباه کردم 15 سال دیگع هم وقت ازدواجت نیست. دختر، مردا زنشون میمیره چهلم میرن زن میگیرن. اینو رد کنی به تخمشم نیست دوماه بعد زن میگیره چرا انقدر ساده ایییییی؟؟؟؟؟؟؟ تو که ازدواج میکنی با این عتیقه دیگه تاپیک نزن. همسنات تو فکر عشق و حالن اونوقت تو.... 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

الان خواستگار اومده 

فامیل و آشنا چیزی گفتن بگو به درد هم نیمخوردیم همینکه عقد خونده شد دیگه اختیارت دست خودت نیس 

ببخشیدا ولی 

پسره هم میخواد خرش از پل بگذره 

ینی انننننقد پسر مردم و شوهر کردن و فامیل مهممممم شدن 

که میخوای زندگی خوب و خوشی که یه بار به دستت میاد خراب کنی 

جدا شدن تو دوران دوستی بهتر از نامزدیه جداش دن تو نامزدی بهتر از بعد عروسیه هر چقد جلوتر میره بدتر میشه 

به عنوان کسی که پنج سال تجربه داره میگم 

اگه از زندگی خوبو بی دردسرت خسته شدی ولی نمیخوای روی خوش زندگی رو ببینی 

با این پسره ازدواج کن 

هنوز عروسیشون نشدی برات خط و نشان میکشن 

برن به درک بابا 

وای دختر تو ضربه میبینی فقط تو 

نه بگی خواهرش اینا میرن خواستگاری یکی دیگه

دقیقا همینا رو مستقیم یا غیر مستقیم بهم گفته بجز خونه که گفته جدا

من همسرم میگفت مامانم دخالت کنه اله میکنم بله میکنم اما ۲سال اول زندگی مامانش سرویسم کرد نمیتونن قیچی کنن

پدرم در امد تا تونستم یه کم رابطه با خواهربرادراشو کم کنم چون خواه ناخواه دخالت میکردن

بنظرم بیشتر فکر کن

حق اشتغال

حق مکان زندگی

حق حضانت بچه ها

و حق طلاق رو بگیر

و مهریه درست

قبول نکردن بیخیال شو

من همسرم میگفت مامانم دخالت کنه اله میکنم بله میکنم اما ۲سال اول زندگی مامانش سرویسم کرد نمیتونن قیچ ...

سر مهریه که پسر عموش یه دعوایی راه انداخت آنقدر توهین کرد که نگووو ابجیم هفته پیش نامزد کرد بابام به طرف گفت ۱۱۴ سکه گفتن چشم بعد برای من از ۱۴ سکه گرفته بودن آخرشم با دعوا و کلی توهین پاشدن رفتن که باز برگردن همشم تقصیر پسر عموی پروش بود

سر مهریه که پسر عموش یه دعوایی راه انداخت آنقدر توهین کرد که نگووو ابجیم هفته پیش نامزد کرد بابام به ...

این شخص مشخصه صد تا صاحاب داره و بنظرم خودتو کوچیک نکن حیفه فردا تو دادگاه باشی واسه جدایی

الان بگو نه یه کم غصه بخوری بهتره فردا خدابی نکرده با یه بچه و اعصاب و روان برگردی خونه