2777
2789
عنوان

با این خواستگار جواب مثبت می‌دین یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 116 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش چهار ماه دوست بودم وابستش هستم

۴ماه چطوری وابسته شدی؟؟؟؟ خب باهاش ازدواج کن کلی بعدا نیای تاپیک بزنی بدبخت شدم کاش ازدواج نمیکردم خونوادش اذیتم میکنن مجبورم میکنن مثل خودشون باشم

این خونواده اول کار خودشونو نشون دادن پس بعدا به هیچ وجه نباید گله کنی 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

چرا گیجی عزیزم مگه پسر کمه تو این شهر برا تو؟

شاید اصلا این مدتیم که باهاش حرف زدی خود واقعیشو هنوز بهت نشون نداده چوم بالأخره خود واقعیش یکی مثل اون مادرشه و بعده ازدواج متوجه این میشی

خونواده خیلی مهمه لطفا اولویتت خونواده طرف باشه

این اقا هم بذار بره یکی مثل خودشو که خونوادش میخوان بگیره 

توام صبر کن یه ادم فوق العاده بیاد تو زندگیت که خونوادش تو رو بذارن رو سرشون

دقیقا منم حس کردم کم سنه نمیتونه جو مدیریت کنه وگرنه اصلا خواهر پسره سر پیازه یا ته پیاز من بودم میگ ...

والا آنقدر تند و بد باهام حرف زد من هنگ کردم بعدم گریم گرفته بود فقط گفتم خدافظ قطع کردم نمی‌تونستم حرف بزنم هنگ بودم کلا

من تقریبا بالا شهر هستم اونم گفت بالا شهر هست بعد که جدی شدیم تازه فهمیدم روستا هستن

اسی خیلی تو ناپیکت سعی کردم حالیت کنم ک قید این پسر بزنی اما کلا تو نمیخای بفهمی پس برلی ارامش خودم تامیکت ترک میکنم خیلی حرص خوردم از سادگیت

۱۹ سالمه اون خواهرش ۲۸

معلوم بود سنت کمه. ده سال دیگه باید ازدواج کنی برو دنبال پیشرفتت برا خودت کسی شو نه که از بالاشهر پاشی بری روستا تو پارچه بپیچنت و هرروز بهت بگن چکار کن چکار نکن. حیف جوونیت نیست؟ سنی نداری برو سفر و درس و عشفگق و حال خیلی جا داری. برو تحصیلات تا بالا ادامه بده یه آدم هم‌سطح خودت و آدم حسابی و روشن فکر پیدا کن. من جا مادرت بودم میدونستم چکار کنم

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
۴ماه چطوری وابسته شدی؟؟؟؟ خب باهاش ازدواج کن کلی بعدا نیای تاپیک بزنی بدبخت شدم کاش ازدواج نمیکردم خ ...

اولین پسر زندگیم بود واسه همون وابسته شدم می‌دونم اگر ازدواج کنم بیچارم ولی میترسم اون ضربه ببینه وگرنه خودم به درک

خب اینا رو گفتم میگه تو منو میخوایی تغییر کن منم تو مشکلی داشتی تغییر میکنم

عزیزم فوقش اینه ک الکی تو جمع حرف بزنی و بخندی و راحت باشی من ک به شخصه نمیتونم 

خدایا شکرت   

یه چیزی بهت بگم 

آدم شاااید بتونه مشکلات مالی رو یه جوری حل کنه رد بشه بره 

بخدا من این مشکل رو داشتم 

مشکلات مذهبی و فرهنگی هیییییییییییچ وقت حل نمیشه 

من با شوهرم مشکل فرهنگی داشتیم 

نزدیک پنج ساله هنوزم هنوزه زیاد درست نشدیم 

انقدمممممم خانوادش دخالت کردنو آخ و پیف کردن بهترین روزای زندگی من تو دعوا و گریه و زاری گذشت 

الانم الانه همونن ولی من دیگه کنار اومدم 

و این زندگی نبود که من میخواستم 

همون اول زندگی هم انقد مشکل فرهنگی داشتیم از هم خسته شدیم 

اینا خنجر رو از رو بستن خودتو تو بدبختی ننداز