2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا اینقدر خیانت زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 49 پست
بعضی افراد چه خانم وچه آقا تنوع طلب هستن بعضی خانم ها این شغلشون هست از این راه نون میخورن ویا نون م ...

دقیقا ما فکر میکنیم این کارا زیبادوستیه و چه اشکالی داره. در صورتی که عین نگاه ابزاریه. به نظر من همه خانومهای آراسته قشنگن چه مژه هاشون کوتاه باشه چه بلند چه ناخنشون کوتاه باشه چه بلند.چرا این وقتی و هزینه ای که اینجور افراطی برای کارای ظاهری مذاریم برای روح و روانمون نذاریم. این کارا اعتیاد آوره کافیه از یکی شروع کنی دیگه دلت میخواد هر روز یه کاری بکنی بعد این برات دغدغه میشه دائما درگیر ظاهرتی بعد به خودت میای میبینی همه زندگیت شده فکر کردن به همین چیزا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسلام گفته ۴ تا زنولی گفته ۴ تا شرط هم داره هر وقت ۴ تا شرطو رعایت کردی برو زن دوم و سوم و... بگیرکی ...

آیا ضمانت اجرایی هم برای اون ۴ تا شرط گذاشته؟

تقریبا هیچ کدوم از مردای چندزنه این شرایط رو رعایت نمیکنن.

آیا ضمانت اجرایی هم برای اون ۴ تا شرط گذاشته؟تقریبا هیچ کدوم از مردای چندزنه این شرایط رو رعایت نمیک ...

برای مهریه و ارث و دفن و کفن هم دستوراتی داده که ضمانت اجرایی نذاشته

ضمانت اجرایی رو خودتون باید فراهم کنید