2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا اینقدر خیانت زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 49 پست
هیچ مردی تاکید می‌کنم هیییییییچ مردیهیییییچ مردی وهیچ مردی جرات نمیکنه به زنی بگه بالا چشت ابرو مگه ...

پس چرا تو خیابون به ادم ها تیکه میندازن ؟ علت تجاوز ها چی ؟

من فقط برام سواله همین و بس 

اسلام گفته ۴ تا زنولی گفته ۴ تا شرط هم داره هر وقت ۴ تا شرطو رعایت کردی برو زن دوم و سوم و... بگیرکی ...

همینکه رقیب عاطفی و جنسی میارع واسه زن یعنی زنو بی ارزش کرده

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر محدودیت بیش از حدی که داریمطرفو از هرچیزی منع کنی بیشتر میره سمتشاز بچگی جدامون کردن از کلاس ...

خیلی بد شده همه دغدغه خانوما فقط شده اینکه برم فردا کجامو چجوری گنده کنم. چی کار کنم از بقیه خوشگلتر باشم. دیگه کمتر کسی میبینی انقدر که ظاهرش براش مهمه روح و روانو رشد شخصیشم براش مهم باشه.

پس چرا تو خیابون به ادم ها تیکه میندازن ؟ علت تجاوز ها چی ؟من فقط برام سواله همین و بس

اونی که تو سال ۱۴۰۳ متلک میگه دیگه یه آدم چیپ واوسکوله که سگ محلش نمیده داره تلاش میکنه که اهلشو پیدا کنه

من سالهاست ندیدم کسی بهم متلک بگه ولی تا قبل سال ۹۰ از خونه میرفتیم بیرون زیاد می‌دیدیم این مدلارو

پس چرا تو خیابون به ادم ها تیکه میندازن ؟ علت تجاوز ها چی ؟من فقط برام سواله همین و بس

مرد بی شرفم خیلیه متاسفانه. ولی متاسفانه دلیل اکثر خیانتا یه خانومه که به خواست و اراده خودش وارد زندگی یکی دیگه میشه

[QUOTE=365767134]همینکه رقیب عاطفی و جنسی میارع واسه زن یعنی زنو بی ارزش کرده[/QUOTEیعنی اطرافیانتون دو تا زن دارن؟

سمت ما که همه یه زن دارن

و معنی این آیه ی قرآن در مورد تعدد همسر رو درست تفسیر کردن،نه به نفع مرد

اتفاقا اسلام که خیانت رو آزاد کرده جسارت داده به مردها۴ تا زن عقدی ۱۰۰ تا زن صیغه ای

تو قرآن نوشته اگر خواستید زن دوم بگیرید در صورت رضایت زن اول باید باشه و عدالت رو رعایت کنید وگرنه به یک زن اکتفا کنید 

ولی امروزه متاسفانه گناه زنا زیاد شده

تو قرآن نوشته به زنا نزدیک نشوید 

که متاسفانه افراد ی که مرتکب این گناه میشن اصلا به خدا و قرآن اعتقاد ندارن 

به خاطر همین زندگی‌ها داره پاشیده میشه و طلاق زیاد شده 

[QUOTE=365767134]همینکه رقیب عاطفی و جنسی میارع واسه زن یعنی زنو بی ارزش کرده[/QUOTEیعنی اطرافیانتون ...

برو شیخای عربو ببین چندتا چندتا برداشتن چون وضع مالیشون عالیه، دور ور ما هم اگ اینجوری بودن صد در صد تعدد همسران زیاد بود

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن همون اعتقادم اگه باشه چارچوب میذاره یه زن نمیره با چند تا مرد. یه بنده خدایی تعریف میکرد میگ ...

خب آزادی همینه

اکثر خانوما دنبال همین چیزا هستن مجرد و متأهل هم نداره

میگم اکثرا

من در مورد صیغه و اینا  خیلی پرس و جو کردم نه از طریق ببخشید یه سری آدم دوزاری که فقط لباس دین پوشدن از طریق آدم درستش و شرایط رو که برام توضیح دادم خیلی کلا پیچیده است و کلی مبحث روانشناسی داره ولی مهم ترین نکته اش اینه که به نیت هوسرانی و تنوع نباید باشه به هیچ وجه وگرنه همون خیانته فرقی نداره.

بعضی افراد چه خانم وچه آقا تنوع طلب هستن 

بعضی خانم ها این شغلشون هست از این راه نون میخورن ویا نون میدن از شوهرش جدا شده شغل و پشتوانه وحامی نداره اقتصاد داغون

بعضی ها هم چه خانم یا آقا طرفشون سرده به جای درمان کردن میرن بایه فرد دیگه مثلامرده کارش سخته خسته میشه وزنه هم می‌ره سر کار با صاحب کارش دوست میشه اقتصاد داغون 

خانم ها هم بعضیا بخاطر اینکه چشم شوهرشون رو پر کنند انواع اقسام عمل ها رو رو خودشون انجام میدن 

داریم به سمتی میریم انگار زن ها کالا هستن😔