2777
2789

خودم نسبت به خودم حس بد بگیرم .وقتی شوهرمم فهمید دعوام کرد که خودت رو خودت کنترل نداری...

وسواس فکری دارم. خیلی وقته مصرف میکنم...احساس می کنم آدم به درد نخوری هستم که رو به این چیزا میارم .خودمو با بقیه مقایسه میکنن که آروم و موفق هستند ...

عزیزم تو مبتلا به یه بیماری شدی و الان برای درمان داری قرص میخوری

عیبش چیه؟

شوهرت درست نمیگه

عزیزم تو ادم خوبی هستی ، فقط یه مشکل کوچیک برات ایجاد شده که درست میشه

واقعا هیچ ایرادی نداره! دکتر برات تجویز کرده مثل قرص سرماخوردگی هست، میخوری تا خوب بشی. وقتی دکترت تشخیص داد، دیگه مصرف نمیکنی

🥲🥰 قربونت برم این فکرا رو نکن.. تو زن خوبی هستی، باور کن...

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قهوه بخور حتی قلیون بکش باز بهتره تا قرصی بشی

این چه توضیه ای هست که میکنید؟

یکم فکر میکنید؟

قلیون!!! قهوه!! کافیین و تنباکو!! ترو به خدا استارتر به حرفش‌گوش نکن این یه توصیه غلطه

من مادرم مشکلش مشابه شما بود و همین افکار سراغش میومد

به والله میدونم چی میگم نکن..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اگه دكتر تجويز كرده كه اشكالي نداره. من نميدونم مردم چرا فكر ميكنن قرص خوردن اشكال داره. مثل اين كه ...

دقیقا

همون کسایی ک اینو میگن، برای دیابت فرت و فرت قرص قند میخورن. فشار خون و چربی خون ک بماند

اجازه بده نپذيرم اين حرفو

خدایا عجب از بعضی ها

من بخدا ریختم بهم خیلی درگیر این بحث قرص خوردن بودم

اخه این چه توصیه ای هست

ترو. به هر کی میپرستی استارتر، سمت قلیون و قهوه و سیگار و.. نرو

عزیزم تو مبتلا به یه بیماری شدی و الان برای درمان داری قرص میخوریعیبش چیه؟شوهرت درست نمیگهعزیزم تو ا ...

چند ساله مصرف میکنم اثرش موقتیه ..تا مصرف نکنم دوباره برمیگرده ..

مادرتون چکار کرد .خوب شد ؟

اگر دکتر تشخیص بده باید قرصهارو ادامه بدی

حالش بهتره هنوز مصرف میکنه