2777
2789
عنوان

نظر بدین تقصیر منه یا شوهرم درمورد رابطه جنسی🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه خودش چیزی نگفت گفت از پ ش ت و من باز قبول نکردم ب خودم گفتم چرا باید اذیت بشم

کار درستی کردی اخه پشت چیه داغون میشه ادم همون دهانی و اینا پیشنهاد بده دفعه بعد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
حق با شماست در صوتی ک زمانیکه ک وضعیتت بهتره بهش اجازه داده باشی ولی خوب باید اونم مراعات کنه زمانی ...

اره روزای دیگه مشکلی نداشتم اما این تبخال لعنتی زود به زود عود میکنه حالا رفت و ی مدت نیست خیلی عذاب وجدان دارم ک دست رد زدم اما حس میکنم اگه اجازه میدادم خیلییی اذیت میشدم و مراعات نمیکرد وحشیانه کارش می‌کرد (ببخشید)

دیگه خودش چیزی نگفت گفت از پ ش ت و من باز قبول نکردم ب خودم گفتم چرا باید اذیت بشم

ببخشید ولی دهانی یا  با دست یا از پشت دیدی خیلی سمجه کارشو راه مینداختی .ولی خوب دنبال درمان هم باش ک اینجوری دلخوری پیش نیاد چ جوری شد تبخال زدین؟

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
اره روزای دیگه مشکلی نداشتم اما این تبخال لعنتی زود به زود عود میکنه حالا رفت و ی مدت نیست خیلی عذاب ...

عیب نداره تا برگرده تو هم حالت بهتر میشه ولی بهش پیام بده بگو عزیزم شرمنده ناراحت شدی منم بدجوری درد داشتم ایشالا برگردی حسابی در خدمتم.ببخشیدا ولی حسابی خرکیف میشه اینجوری بهش پیام بدین

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

اسی پماد ان ان بخر بزن 

تا یه هفته مداوم بزن 

اصلا ۱۴ روز بزن

ان شا ٔ الله خوب میشه سریع دیگم تبخال نمی‌زنی

بعد سرویس حتما با دستمال کاغذی یا پارچه ای خشک کن خودتو و لباس زیر خاتم زود به زود عوض کن و جلو نور خورشید بزار خشک شه

داروی خشک کن عفونت اینام بخور مثه سفالکسین اینا

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟