2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا اینقدر خیانت زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی به اعتقاد نداره مردم حریم ها رو رعایت نمیکننچون توی مدرسه درست بهمون یاد نمیدن و این چیزا همیشه ...

باور کن همون اعتقادم اگه باشه چارچوب میذاره یه زن نمیره با چند تا مرد. یه بنده خدایی تعریف میکرد میگفت تو لاین ناخن آرایشگاهم دخترا میان هر روز مدل عوض میکنن و از خاطرات شب قبلشون با کیس اون شب تعریف میکنن وحشتناکه  

چون آدما خیلی خودخواه شدن ، همه فقط میگن خودم مهم هستم ، یه بار که بیشتر زندگی نمیکنم پس فقط خودم و لذتم و خواسته های خودم مهمه و این فکر حد و مرز اخلاقی رو از بین میبره .

در کنارش دخترا هم متاسفانه خیلی در دسترس  شدن و خودشون و بی ارزش کردن و راحت در اختیار مردا میذارن ، مردا هم که از خداشونه . وقتی این همه دختر با میل خودشون میان دنبالشون چرا اینا به فکر تعهد و خانواده باشن و با یه نفر بمونن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
باور کن همون اعتقادم اگه باشه چارچوب میذاره یه زن نمیره با چند تا مرد. یه بنده خدایی تعریف میکرد میگ ...

آره دقیقا

منم خیلی تازگیا می‌شنوم

نمیدونم بعضی زن های شوهر دار دیگه چرا کرم میریزن

به خاطر محدودیت بیش از حدی که داریم

طرفو از هرچیزی منع کنی بیشتر میره سمتش

از بچگی جدامون کردن از کلاس اول.جنسیت مخالف برامون شده علامت سوال.از نظر من دلیل بی حجابیای عجیب غریب.این همه رسیدگی به ظاهر و هیکل و عمل و خیانتو همششش به خاطر مخدودیتای مزخرفی هست که تو ایران گذاشتن

اتفاقا اسلام که خیانت رو آزاد کرده جسارت داده به مردها۴ تا زن عقدی ۱۰۰ تا زن صیغه ای

من خیلی در مورد صیغه پرس و جو کردم چون برام سوال بود صیغه شرایط داره اگه به خاطر تنوع طلبی باشه گناهه

من خیلی در مورد صیغه پرس و جو کردم چون برام سوال بود صیغه شرایط داره اگه به خاطر تنوع طلبی باشه گناه ...

فکرمیکنی جز تنوع طلبی و هرزگی مردها علت دیگه ای هم داره؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اتفاقا اسلام که خیانت رو آزاد کرده جسارت داده به مردها۴ تا زن عقدی ۱۰۰ تا زن صیغه ای

اسلام گفته ۴ تا زن

ولی گفته ۴ تا شرط هم داره هر وقت ۴ تا شرطو رعایت کردی برو زن دوم و سوم و... بگیر

کی اون چهارتا شرطو رعایت میکنه؟؟ پس عملا چون نمیتونی اون شروط رو رعایت کنی اون ۴ تا زن رو فراموش کن و و به یکی بسنده کن

تو خوده قرآن هس