2777
2789
عنوان

قبل رابطه هرچی بگم میگه چشم ولی بعدش☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گرو کشی کجا بود .زمانی ک با عقل تصمیم میگیره ک کلا گوش نمیده ب من

گروکشیه دیگه وقتی بخاطر نیازش ازش وعده میگیری فلان کارو کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شرطی ک ن ولی خب اونم خیلی از نیازای منو برطرف نمیکنه در حالت عادی مجبورم وقتی کارش گیره بگم

میدونی چیه خیلی چیزاتوزندگی باچشم خودم دیدموبه این نتیجه رسیدم تاجای کسی نیستم قضاوتش نکنم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خب تو برای رابطه شرط نزاررابطه برای عشقوحاله مگه خدایی نکرده میخوای تن فروشی کنی تاچیز مادی رو بدست ...

خب من گاهی نیاز ب این عشق و حال ندارم. بعدشم اول ک همیشه مادی نیست چیزایی ک میخوام مادی هم باشه وقتی در حالت نرمال براورده نمیشه مجبورم در این حالت بگم

میدونی چیه خیلی چیزاتوزندگی باچشم خودم دیدموبه این نتیجه رسیدم تاجای کسی نیستم قضاوتش نکنم

جمله اتون درسته 

ولی بیشتر از همه امضاتون توجهم و جلب کرد البته خیلیارو همچین دیدم چرا به عشق همسر و دخترتون نه ؟ فقط به عشق مادر و دخترتون ؟ یعنی یه مدت بعد همسر ارزشش وتداره؟

شرطیش میکنی میزنه زیرش 

سیاست داشته باش با رابطه ازش گروکشی نکن 

توی طول روز های دیگه باهاش حرف بزن و ازش درخواست کن

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

ن چون من تو رابطه چیزی نمی‌خوام اما در طول ماه هرچی دلم بخواد یاذبگم بریم جایی گوش میده اما دوران پر ...

خب دیگه همینو میگم وقتی مثل همسر شما در طول ماه گوش نمیده چ زمانی بهتر از قبل رابطه🤕

جمله اتون درسته ولی بیشتر از همه امضاتون توجهم و جلب کرد البته خیلیارو همچین دیدم چرا به عشق همسر و ...

چون اون عشق پاکی که به همسرم داشتموبه خاطرش زمینوزمانوبه هم دوختموولی اون عشق پاک منوبه گوه کشید

ومادرموخانوادم همچنان ولم نکردن

خیلی چیزاتوزندگی یادگرفتم تنهاعشق پاک عش مادربه فرزندشه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خب من گاهی نیاز ب این عشق و حال ندارم. بعدشم اول ک همیشه مادی نیست چیزایی ک میخوام مادی هم باشه وقتی ...

اشتباه میکنی شرط میزاری

اون موقع هایی که دلت رابطه نمیخواد باهاش حرف بزن بگو فعلا نمیتونم 

برای خواسته هاتم چه مادی یاغیر مادی شرط رابطه نزار

چون هیچ ربطی به هم نباید داشته باشن

بیزینس نیست که

وقتی این کارو میکنی ارزشتو پیش شوهرت میاری پایین

انقدر این کارو میکنی خدایی نکرده میره سمت زنای دیگه