2777
2789
عنوان

قبل رابطه هرچی بگم میگه چشم ولی بعدش☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست
خب وقتیودر طول روز صد بار بگم و اون نشنیده بگیره میگم قبل رابطه بگم لاقل شاید شد😕

عزیزم 😅درکت میکنم 

بیخیالزندگی کوتاه ترازاین حرفاست پس تانیتونی دل خودتوشادنگه دار

نزارهرکسی دلتوبشکنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته میفهمم ان شاءالله که زندگیت به عشق و خوشی باشه بازهم

توزندگی مشکل خاصی ندارم 

ولی ادم ریزبینی هستم وریزترین چیزاباعث میشه خیلی چیزایادبگیرم باهمسرم مشکلی ندارم کنارمیام باهاش شایدپیش خودش فک کنه خوشبخت ترین زندگیروساخته برام ولی نساخته ادم زیادطلبی هم نیستم

ولی توزندگی کاش گفتم جاهایی که بایددرکم میکردپشتشوبهم نمیکرداه چرامن فراموش نمیکنم

میدونی انقدعاشقونه دوستش داشتم ولی اون چی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
حتما در طول روز نشده ک این وقتو در نظر گرفتم

خب اشتباهه دیگه اونم فهمیده شرطیش کردید لج کرده

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

عزیزم 😅درکت میکنم بیخیالزندگی کوتاه ترازاین حرفاست پس تانیتونی دل خودتوشادنگه دارنزارهرکسی دلتوبشکن ...

ممنون .خخ البته ک انگار این تاپیک بیشتر از درک کردن قضاوت شدم🥲😅ولی مهم نیست 😘 

ممنون .خخ البته ک انگار این تاپیک بیشتر از درک کردن قضاوت شدم🥲😅ولی مهم نیست 😘

واقعادرکت میکنم ولی طرزبیانت درست نبود

چندوقته ازدواج کردی؟