2777
2789

خیلیا دوست دارن تقلید کنن 

یعنی حتی مکان رفتن ،نوع پوشش ،طرز حرف زدن هم تقلیدی شده  .یک دختریو میشناختم بینیش کوچیک و خوش فرم بود و مشکلی نداشت ولی به خاطر اینکه بقیه عمل کرده بودن این هم رفت عمل کرد که مثلا از کلاس جامعه عقب نمونه. یکی دیگه از رفتارای اینکه مثلا ما با کلاسیم همین آیفون به دست داشتنه . 

رفتار ها خیلی تقلیدی شدن

موافقم باهات .

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

همه چی شده چشم و چشم بری

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا هم نظر هستیم 

اکثر این تقلید ها هم از روی چشم و هم چشمی و حسادت هست 

یک نفر یه کاری می کنه حسودا تقلید می کنند 

جالب تر اینحاست که جدیدا حسادت باعث پیشرفت شده . 

دختر عموهای من چون یه دختر عموی بزرگ داریم پارسال شوهر کرده دارن خودشونو برای ازدواج کردن به هر آتیشی می زنند

باعث تأسفه

کاملا هم نظر هستیم اکثر این تقلید ها هم از روی چشم و هم چشمی و حسادت هست یک نفر یه کاری می کنه حسودا ...

بنظر من از حسودی نی حس میکنن اگه فلان چیز و نداشته باشن بی کلاسن کسی تحویلشون نمیگیره می‌دونی چی میگم ؟ یا اگه اون چیز و داشتن مثل اون شخص حالشون بهتر میشد 

(:A__•~•__M:)