2777
2789
عنوان

چقدر مردها خودخواهن

200 بازدید | 36 پست

خودشون تا سی سالگی مجرد زندگی میکنن و خوش میگذرونن بعد میرن سراغ یک دختر 22 ساله و اونو وارد زندگی متاهلی میکنن خوب اون دختره هم شاید دلش بخاد تا سی سالگی مجردی عشق و حال کنه (نگید میتونه چون دیگه اون موقع ممکنه خاستگار نداسته باشه) منظورم اینه مردها همیشه موقعیت ازدواج عالی دارن اما زنها نه هر چی بیشتر بگذره کمتر موقعیت ازدواج براشون پیش میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وا خب ازدواج نکنه😐

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

دیگه بحث اولویت بندیه دیگه.کسی که اولویتش ازدواج نیس نباید ازدواج کنه

جامعه اخه با مجرد زندگی کردن دخترا کنار نمیاد من دلم میخواد اما وقای خانواده نمیذارن یا جامعه چکار کنم دلم خونه مجردی میخاد

وا خب ازدواج نکنه😐

خب پسرا هم عشق و حال میکنن اخرش ازدواج میکنن دخترا یا باید ازدواج کنن یا مجرد بمونن چرا مردها حق دارن هر دو را داشته باشن مرد دیدم تا چهل سالگی مجردی میرفت کیف میکرد اخرش ازدواج کرد اما زنها اطراف من بالای سی سال همشون مجردن میخان ازدواج کنن اما خاستگار ندارن دیگه

ازدواج پسر 30ساله با دختر 22 ساله معقوله

یعنی اختلاف سنی شون خوبه

مشکل کجاست ؟

خب دخترم اگر نمیخواد تا ۳۰ساگی ازدواج کنه ، مجبورش نکردن که خواستگار قبول کنه

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

ازدواج پسر 30ساله با دختر 22 ساله معقولهیعنی اختلاف سنی شون خوبهمشکل کجاست ؟خب دخترم اگر نمیخواد تا ...

خیلی زیاده اختلاف زیر ۷ سال خوبه

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

ازدواج پسر 30ساله با دختر 22 ساله معقولهیعنی اختلاف سنی شون خوبهمشکل کجاست ؟خب دخترم اگر نمیخواد تا ...

من منظورم اینه مردها تا 30 مجردن تازه میرن لا کسی که میخوان ازدواج کنن اما زنها اطراف من از سی به بعد میخان اژدواج کنن اما خاستگار ندارن 

مردها هم عشق و حال کردن هم ازدواج

منظورش اینه که پسرای سن بالا ، دختر سن بالا نمیگیرن 

برا همین نمیتونیم ریسک کنیم تا ۳۰ مجرد بمونیم

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

اره دیگه چون مرد تا موقع 100 سالگیشم میتونه بچدار بشه ولی زن نه 😑😑😑اونوقت میگن زن و مرد برابرن اخ ...

دقیقا منم همین منظورمه هم مجردی میکنن هم اخرش ازدواج میکنن