2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 3412 بازدید | 287 پست
باابای من عمه های من دوست من دقیقاااااااااااا همینن😐😐😐😐😐😐😐😐

@niniyar_2   پاک کن پستمو

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

@niniyar_2 پاک کن پستمو

به نی نی یار1 بگید لطفا من دیگه سهمیه ندارم

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باابای من عمه های من دوست من دقیقاااااااااااا همینن😐😐😐😐😐😐😐😐

@niniyar_1   پاک کن پستمو

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

مث منی تو اصلا هیچیشون نمیفهمم نمونه اش خواهر شوهرم کلا دیونه اس خردادیه

بخاطر اینکه خواهر شوهر تو دیونس همه رو جمع نبند

ماه تولد چه ربطی به دیوونگی آدم داره 

شورشو دراوردین هرچی میشه خرداد خرداد 

بخاطر اینکه خواهر شوهر تو دیونس همه رو جمع نبندماه تولد چه ربطی به دیوونگی آدم داره شورشو دراوردین ه ...

فقط خواهر شوهرمو نگفتم والا 90درصدشون مودی هستن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
نه تو خریدی کافیه

همون چیزایی که راجب خردادماهیا گفتم مشخصه راجب توام به طور کامل صدق میکنه پس حرص نخور 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............