2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 278 پست
فک کنم فقط من اینجا از آبان راضی بودم 🤣

چی بگم والا همه ما ابانی ها رو شستن گذاشتن کنار😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دقیقا ابان و دی واقعا میسازن

اره من مامانم آبان ماهیه . درسته اختلاف نظر داریم ولی عاشق همیم.

منم خودم دی

آخه دی ماهی ها یکم لجباز هم هستن کار خیلی سخت میشه 😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهرماه. شوهرمه کلا نمیسازم باهاشون .همشون لوس و تنبل و سست عنصرن . با دی ماهی ها خیلی جورم مجردی ...

مهر ماهی از دور جلوه ی زیبایی داره خوب حرف میزنه ولی زیر یک سقف شوهر دلسوزی نیست ولی اگه فرزند مهری دارید واقعا خوشبخت هستید به شدت حرف گوش کن جونش رو هم بخاطر پدر ومادر وخواهر کل ایل و..میده 

متولدین ماه دی، بسیار بلندنظر و کمال‌طلب هستند و می‌توانند رهبران خوبی باشند. آنها اغلب صبور، باثبات ...

عزیزم خیلی ممنونم ک وقت گذاشتی❤️❤️

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
منم ابانی ام عشقمدر کل من با همه در سازشم😂🫠و خوب اذر و خرداد یکم

دقیقا منم

پس این ابانی هایی که همه ازشون شکایت می کنن کجان😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خودت چه ماهی هستی؟

فروردین 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

زرنگ و اینده نگر و اکثرا رسمیمامانم دی ماهیه

واقعا

عزیزم اخلاقشون تنده؟؟ درونگرا هستن؟؟ چون منم ی دی ماهی میشناختم دقیقا اینطوری بود

من تیرماهیم خیلی زود صمیمی میشم حرف دلمو میزنم ولی اون سرد بود اصلا حرف نمیزد

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
ولی من خواهرم آبانی هست اصلا حسود نیست ولی یه آبانی میشناسم خیلی مغرور و حسوده فقط دلش میخواد خودش ا ...

ب خدا تنها چیزی که تو من ابانی نیست حسود بودنه😂😂😂

فروردین

وای چقدر جالب منم اردیبهشتم بالاتر نوشتم اصلا با فروردین نمیسازم

حتی یک دفعه نزدیکشون یکیشونو کتک بزنم🤣اومدن جدامون کردن

ولی دیگه فهمید نباید جلوی من رئیس بازی در بیاره

خداروشکر آروم گرفته😅

خودم اسفندم با پسرای اسفندی نمیسازم

منم ابانم لی با مردای ابانی اصلا نمیسازم..

اصلا شبیه زنای ابانی نیستن

طبل تو خالی

به به خدا حفظش کنههههدی ماهی گلی از گل های بهشت خخخکمالگراوفادار و شدیدا دلسوزمهربون دی ماهیا خیلی ک ...

وای فداتشم عزیزم

چقدر خوشحال شدم🥹🥹

چشم عزیزم انشالا❤️❤️❤️

آبانیا که خوبن چرا همه از آبانیا فرارین

مرسی که تعریف کردی ازممممم😭😍😍😂😂

گلن . ابجی منم دی ماهیه .هر چی دی ماهی میشناسم همه ادمای زحمت کش و دلسوز و مهربونن . واقعا نمیدونم م ...

واقعا عزیزم دختر منم دی ماهیه

اینطوری ک گفتین انشالا مثل ابجی شما بشه دلسوز و مهربون🥹