2777
2789
عنوان

با کدوم ماه تولد نمی سازید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 3167 بازدید | 278 پست
بخدا من سخت نمیگیرم اصلا بهش نمیگم کمک من کنه فقط میگم وسایل شخصی خودش جمع کنه ولی دیگه جدیدا بیخیال ...

فقط دوست دارن خودشون بهتر وبرتر باشن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من خودم دیدوتا دوست هستیم آبان و خردادولی خیلی خوبیم باهم 😁😆

دقیقا ابان و دی واقعا میسازن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم دی هستیکم از خصوصیاتت بگودخترم ۱۱ ماهشه😂

به به خدا حفظش کنهههه

دی ماهی گلی از گل های بهشت خخخ

کمالگرا

وفادار و شدیدا دلسوز

مهربون 

دی ماهیا خیلی کمالگران بزرگ که شد زود تر استعداد و صد البته علاقه اش رو کشف کن و کمکش کن رشد بده اینارو

موافقم دی ماهیا واقعا زرنگ و اینده نگرن

گلن . ابجی منم دی ماهیه .هر چی دی ماهی میشناسم همه ادمای زحمت کش و دلسوز و مهربونن . واقعا نمیدونم ماه چ تاثیری داره ک اینجورین 

برادرشوهرم ابانیه خیلی مرد خاله و زنکیه و به همه تیکه بد میندازهحس میکنه فقط خودش برتر وااااااااای م ...

باابای من 

عمه های من 

دوست من 

دقیقاااااااااااا همینن😐😐😐😐😐😐😐😐

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

اوف اوف امان ازاین ابانیانصف تاپیک دلشون خون بودخدا صبربهت بده فقط من که زدم به دربیخیالی

ولی ادمخای بافکر واینده نگری هستن.. االته بعضی وقتها به افراط میرسه.. مثلا بچش یک سالش نشده فکر اینه براش خونه بسازه..یا مثلا کاپشن سه تا میخره برای ده سال آینده

پارسا پسرمامان😍
متولدین ماه دی، بسیار بلندنظر و کمال‌طلب هستند و می‌توانند رهبران خوبی باشند. آنها اغلب صبور، باثبات ...

خودم دی ماهی هستم کاملاااا درسته مخصوصا لجباز 😂و سختکوش

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰