2777
2789
عنوان

با معلم دخترم دعوا کردم 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 55 پست

به نظرم بروبه مدیر بگو میرم شکایت میکنم.بگو معلم گفته خارج از کتابهم میاد و دقیقا میخواد کاری کنه که دروغ خودش حقیقت پیدا کنه وبگه دختر من بلد نیست.نزار امتحان بگیره چون مطمئنا سوالای خارج از کتاب میاره و به اون موسوی میرسونه و بعد بهت ثابت میکنه که حرفش راست بوده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=365763478]چون حوزوی هم درس خونده مثل بقیه آزمون داده اومده ، باپارتی که نیومده، والا حوزویا یه درسی میخونن آدم ...[/QUOTE

من منظورم اینه بهتر نیست ایشون تو همون حوزه تدریس کنن؟؟ هرکسی تو همون زمینه ک درسش خونده بره کار کنه  

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

برو اموزش پرورش بگو یه معلم حق اینو نداره خارج از کتاب بپرسه بعدم اونی که سوال پرسیده رو پیدا کن زنگ بزن بهش بیاد اموزش پروش بگه خوب جواب داده 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
ول کن بابا بیکاری بچرو اذیت میکنی قبول نشه بدرک

بچم عادت کنه تا اخر عمر حقش بخورن و سکوت کنه خوبه؟؟ از همین چیزا کوچیک ک شروع میشه

فقط مدرسه نیست تو ورزش و...آدم های منتخب خودشون رو می‌فرستند برای همبن مملکت رور به روز داره سقوط م ...

ای ای ای نمیشه حرف زد

به نظرم بروبه مدیر بگو میرم شکایت میکنم.بگو معلم گفته خارج از کتابهم میاد و دقیقا میخواد کاری کنه که ...

اره دقیقا...  اموزش پرورش اشنا دارم  فقط میخوام ببینم بچم اذیت کنه من کوتاه نمیام. بلاخره یکی باید تو دهن این ادم بزنه 

برو اموزش پرورش بگو یه معلم حق اینو نداره خارج از کتاب بپرسه بعدم اونی که سوال پرسیده رو پیدا کن زنگ ...

اگ دیدم خارج کتاب پرسید اول ب مدیر میگم  رسیدکی نکرد تهدید میکنم شکایت میکنم...   

اره دقیقا... اموزش پرورش اشنا دارم فقط میخوام ببینم بچم اذیت کنه من کوتاه نمیام. بلاخره یکی باید ت ...

ولی چقدر ناراحت شدم برای دخترت اگه قرار باشه هر مسابقه ای از فی لتر این معلم بگذره فکر نکنم دخترتون بتونه امتیازی دریافت کنه.چون شکایتم کنی باز هم لج خواهد کرد

ولی چقدر ناراحت شدم برای دخترت اگه قرار باشه هر مسابقه ای از فی لتر این معلم بگذره فکر نکنم دخترتون ...

خودمم همین حس و دارم  همونجوری ش هم داره دانش اموز های خاصی و امتیاز میده الان ک باهامون لج هم کرده