2777
2789

نمیدونم چرا بچه ها باید برم خوابگاه بهمن ماه خیلی خیلی استرس دارم ترم اول تا حالا تجربه زندگی توی شهر دیگ و دوری از مادرم نداشتم 

و نمیدونم از پسش بر میگم یا ن 🥺

حتی ماملنم میگ وسایلت رو جمع کن برای خوابگاه هیچ ذوقی ندارم حتی ناراحتم میشم واقعا نمیدونم چرا 

بخدا ناله نمیکنم حس عجیبی دارم انگاررمیترسم و استرس دارم 

شاید افسردگی دوباره برگشته یهو بی دلیل میزنم زیر گریه یا عصبانی میشم

دوست دارم حالا ک بعد این همه سختی قبول شدم ذوق داشته باشم واسه دانشگاه 

برم لباس بخرم وسایل خوابگاه بخرم ولی عصبی ام بیشتر برگام ریخته چرا ذوق ندارم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نههه خوشحال باشش تو جای دوری نمیری چند ساعت راهه مگه؟

۳ ساعت🥺 دوره ینی ؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

کدوم شهر به سلامتی

قربونت برم شهرستان های استان خودمه کرمان

اجی بنظرت ترس داره ؟؟ چرا اینجوریم اخه من خودن جر واجر کردم ک قبول شم

عه رهگذر 

تاپیک هات پر بازدید میشه 😁😁😁 

یه گروه درسی تو تلگرام زدیم اگه کسی خواست لینک بدم درخواست دوستی بده 

برای کنکوری ها و پشت کنکوری ها 

دانشجو ها هم دوست دارن بیان بچه هارو راهنمایی کنن

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

خیلییی حس خوبیه ، آره موقع رفتن حتی یکی دو روز اول هم دلتنگی داری حالت خوب نیست ولی بعد ها میشه خونه ...

ای جانم واقعا ؟؟؟

مخصوصا من یادتونه چقدر ب مادرم وابسته بودم 🥺🥲

از ی طرف نگرانم وقتی رفتم چ بلایی تو خونه سر مادرم میاد واقعا نگرانشم

قربونت برم شهرستان های استان خودمه کرماناجی بنظرت ترس داره ؟؟ چرا اینجوریم اخه من خودن جر واجر کردم ...

منم یکم درونگرام و خوابگاه رفتن سخته برام .. ولی دوستم که رفته میگه وفق پیدا میکنی فقط باید نسبت به حرفای بقیه بی اهمیت باشی و بی حاشیه باشی با کسی درگیر نشی که اوقات خودت تلخ میشه

.

به این فکر کن الان تو موقعیتی هستی که کلی منتظرش بودی 🥲✨

میتونی آخر هفته ها برگردی شهر خودتون 

سه ساعت که چیزی نیست

مطمئن باش مامانت خیلیییی بهت افتخار میکنههه

میری کلییی خوش میگذرونی

دوستای جدید پیدا میکنی

انقدرم درگیر درسا و بیمارستان و.. میشی که یادت می‌ره 

🩺🐾

خوبه کههه میتونی تو رفت و آمد باشی

خیلی دور نیست بنظرت ؟؟؟ یا خوبه 

هر هفته میشه برم و بیام ؟؟

چرا نگرانم خودمم نمیدونم