2777
2789
عنوان

ترم بهمنی ام باید برم خوابگاه استرس دارم🥺نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 80 پست
تو هم ترم بهمنی آبجی؟ ؟؟؟استرس نداری ؟؟؟

من هنوز دانشگاه قبول نشدم 🥲 اگه خدا بخواد سال بعد میرم 

حق داری استرس داشته باشی ولی این واسه اولشه خوب میشه

امیدوارم هم اتاقی های خوبی گیرت بیاد

.

وای این روزها بهترین و شیرین ترین دوران زندگیت میشه به شرطی که سخت نگیری و سعی کنی تا حدودی منعطف با ...

واقعا🥺😍🥺😍 ای جانم واقعا خیلی خیلییی ممنونم ازتون ی حس خیلی خوب دادین بهم 

نمیدونم چرا یهو گریه ام میگیره نمیدونم چم شده بخدا شاید از ذوق ک بهمن میخوام برم 😅

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوز دانشگاه قبول نشدم 🥲 اگه خدا بخواد سال بعد میرم حق داری استرس داشته باشی ولی این واسه اولشه ...

فرض کن الان ۲۰ روز دیگ باید بری خوابگاه و وسایلت جمع کنی چ حسی داریییی؟؟😁

ایشالله قبول شیییییییی برات دعا میکنممم  

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عآره مامانم همش ب دوستاش پز میده دخترم قبول شده فلان شده میخواد بره دانشگاه وقتی هم ب من میگ وسایلت ...

عزیزممم

خداروشکر کننن ناشکری نکنن

نمی‌دونم والا

نهایتا یه اتاقی هتلی چیزی میگیره دیکه

🩺🐾

منم خیلی به مامانم وابسته بودم در این حد که همه فامیل میدونستن و میگفتن میخوای چیکار کنی ، و دقیقااا ...

بعدش چی شد واست عادی شد ؟؟؟؟

توروخدا بگو جیکار کنم روزای اول بهم سخت نگذره منم عادت کنم دقیقا مث توام😅

اره عزیزم خیالت راحتایشالا بسلامتی میزی کلی خاطره قشنگ میسازی میشه جزو بهترین دوران زندگیت❤️‍🩹

😇🥰😇 حالا تازه من سنم تو دانشگاه فک کنم از همه بیشتر باشه😂

فرض کن الان ۲۰ روز دیگ باید بری خوابگاه و وسایلت جمع کنی چ حسی داریییی؟؟😁ایشالله قبول شیییییییی برا ...

مرسی 🥰

من استرس میگیرم که چجوری باید برم حموم و دسشویی چون خیلی وسواس دارم 😂😂

.

مرسی 🥰من استرس میگیرم که چجوری باید برم حموم و دسشویی چون خیلی وسواس دارم 😂😂

اوخیییی مجبوریم عادت کنیم منم مشکلم وابستگی ب ننمه😅

بعدش چی شد واست عادی شد ؟؟؟؟توروخدا بگو جیکار کنم روزای اول بهم سخت نگذره منم عادت کنم دقیقا مث توام ...

آره بعدش که میومدم خونه مون حس میکردم باید زود برگردم خونم اونجاست😂 میرفتم بیرون خرید میرفتم کافه میرفتم روزهای تعطیل گاهی خودم غذا درست میکردم دیگه کامل مستقل بودم و این حس رو خیلی دوست داشتم ، کتابخونه خوابگاه میرفتم برای درس . بیکار نبودم کلا که بخوام فکر و خیال کنم

واقعا🥺😍🥺😍 ای جانم واقعا خیلی خیلییی ممنونم ازتون ی حس خیلی خوب دادین بهم نمیدونم چرا یهو گریه ام ...

همیشه تغییرات تو زندگی باعث احساساتی شدن میشه طبیعیه ولی فکرای خوب کن.بببن خوابگاه هم مشکلاتی داره حتما حتما از تجربیات بچه ها قبل از اینکه بری استفاده کن تا یه وقت بدو ورودت با همخوابگاهی ها به مشکل نخوری خیلی رفتارهای اولیت مهمه که هم رابطه تت خوب باشه هم ازت سو استفاده نشه هم کینه و کدورت پیش نیاد .و خیلی خیلی بهت خوش بگذره.به نظرم یه تاپیک بزن و حسابی از تجربه های بچه ها استفاده کن.تو خوابگاه همه جور شخصیتی هست .

عزیزمممخداروشکر کننن ناشکری نکنننمی‌دونم والانهایتا یه اتاقی هتلی چیزی میگیره دیکه

خداروشکر میکنم گلم باز راه و هدفی تو زندگی خدا بهم داد 

منم خوابگاهی ام و ترم اولی خیلی خوش میگذره و اصلنم سخت نیست😁😁😁

فقط وسیله اینا رو تکمیل بخر که نمونی اونجا 

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

منم ۳ ساعت فاصله دارم همین امسال هم اومدم دانشگاه کلا حس تو رو داشتم حتی اوایل توی خوابگاه دوست داشتم گریه کنم ولی خبب به این فکر کن که باید بزرگ شی با آدمای دیگه ای آشنا شی مستقل شی تجربه دار شی 

الان واقعا خوابگاه رو دوست دارم چون کلی رفیق پیدا کردم که دلم واسشون تنگ میشه چند روز نبینمشون

خیلی خوبه باهم میتونید برید بیرون بگردید خوش بگذرونید