2777
2789
عنوان

با معلم دخترم دعوا کردم 😤

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 55 پست
امتحانش چجوری بوده ؟چن سال پیش من کتبی دادماون موسوی احتمالا سید بوده و از این مذهبیا اون و میخان بف ...

خیلی ناراحتم ک دخترم خودش کشت تا اون کلمات ک براش سخت بود حفظ کنه بعد ی دخنر ک اصلا بلد نیست جاش بفرسته و راحت خانم دروغ میگه جلو مدیر ک اون موشوی عالی بود دختر من خوب نبود 

یعنی ادم ک انقد دروغ میکه باید معلم باشه؟  از دروغ گوییش حرصم گرفت

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به همین صراحت گفت ما خودمون میخاییم یکی دیگه رو بفرستیم

اره به قران گفت نه من میخوام موسوی بفرستم. رفتم ب مدیر گفتم. کلا انکار کرد ک من دروغ میگم و گفت اون دختر عالی بود 

من گفتم صدتا شاهد دارم 

دیگه مدیر گفت شنبه امتحان ک حالا خانم گفنه خارج از کتاب میاد. ب نطرت نرم اونجا شکایت ش کنم زنیکه رو

متاسفانه توبعضی مدارس ابتدایی معاون پرورشی زحمت آزمون وتصحیح به خودش نمیده ودانش آموزی که به نظرش تو منطقه رتبه میاره رو میفرسته

البته با معلم کلاس هم بعضی وقت ها مشورت می کنه

خیلی ناراحتم ک دخترم خودش کشت تا اون کلمات ک براش سخت بود حفظ کنه بعد ی دخنر ک اصلا بلد نیست جاش بفر ...

جدیدا اینجوری شده وضعیت ادم ناراحت میشه 

وگرنه مام امتحان دادیم بعد پرورشی ما چادری مقید 

یه بار نشد اینجوری فرق بزاره همه رو از دم اصولی و خوش برخورد میفرستاد واسه مرحله بعد 

نمیدونم این خانوم اگه ناحق باشه چجوری میخاد جواب بده 

الان ادم با خودش میگه سوالا رو میده موسوی حفظ کنه

اره به قران گفت نه من میخوام موسوی بفرستم. رفتم ب مدیر گفتم. کلا انکار کرد ک من دروغ میگم و گفت اون ...

مدرسه نمونه قبلش مگه آزمون نمیگیرند لوح تقدیر میخاد چیکار

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
میگفتی خب چرا میگی خارج کتاب میخاد سوال بیاد بگو میخام همون موسوی رو باز بفرستم این چرت و پرتا چیه

خیلی تابلو سوالات ب دختر میرسونه  میگه خارج از کتاب و دختر تو بلد نیست

من بخاطر اینکه حق خوری میکنه گفتم تا پا شکایت وا میاستم

چون هیچ کدوم بچها تا حالا اعتراض نکردن این هرسال کارش همین. 

گفتم نمیدونی از بخت بدت به بد ادم پیگیری خوردی. کن خط قرمزم دخترم اجازه نمیدم کسی حق ش بخوره

نگران نباش اون‌ موسوی که نتونسته سوالای کتاب رو جواب بدهقطعا سوالای خارج از کتابم نمیتونه جواب بدهبع ...

بهش میرسونه.. نمیدونی چقد هواش  و داره

دردم فقط این مسابقه نیست خوب خیلی مسابقه دیگه هم هست. قرار باشه برا هرکدوم دلبخواهی امتیاز بدن ک دیگه الکی تلاش نکنن بچها

الان مسابقه داستان نویسی داره مطمعنم کسی دیگه رو قبول میکنه 

خیلی تابلو سوالات ب دختر میرسونه میگه خارج از کتاب و دختر تو بلد نیستمن بخاطر اینکه حق خوری میکنه گ ...

اول مطمئن شو ببین وضعیت اون موسوی چجوریه 

ببین بلده بلد نیست

بعدم دیدی اینجوری حرف میزنه صداشو ضبط میکردی میبردی اموزش پرورش حالا فک کن کاشف به عمل بیاد موسوی فامیلش باشه 

و خوشحالم از اینکه دخترتون حامی خوبی داره

جدیدا اینجوری شده وضعیت ادم ناراحت میشه وگرنه مام امتحان دادیم بعد پرورشی ما چادری مقید یه بار نشد ا ...

بهش گفتم اه ی بچه تو زندگیت نیار غش غش میخندید  اینا ظاهرشون فقط خدا شناس باطن شون لجن

بهش میرسونه.. نمیدونی چقد هواش و دارهدردم فقط این مسابقه نیست خوب خیلی مسابقه دیگه هم هست. قرار باش ...

اینو گزارششو به اموزش پرورش بده

متاسفانه زمانی که من میرفتم مدرسه هم اوضاع همین بود

اول مطمئن شو ببین وضعیت اون موسوی چجوریه ببین بلده بلد نیست بعدم دیدی اینجوری حرف میزنه صداشو ضبط می ...

اون حاج اقا ک ازش سوال پرسید هست مگه اینکه بخواد دروغ بگه 20 تا دانش اموز هست ک دیدن هیچی جواب نداد 

دوست دخترم کلی لوح داشت و مسابقات برنده شده بود جزو سی رو هم حفظ بود نمونه قبول نشد ،همه رو با پارتی گرفتن.دختر من خییییلی درسش خوب بود قبول نکردن منم بردم بهترین مدرسه ی غیر دولتی شهرمونم،بهترین معلما و محیطو داره .کاشکی از اول اصلا منت اونا رو نمیکشیدم واسه نمونه