2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5575 بازدید | 106 پست

درسته خب اینکه الان به خاطر اون دختره انقدر ناراحت و عصبانیه باعث زجر تو می‌شه و من اینو کاملاً درک می‌کنم....

اما به هر حال اینکه گذشته یه آدم اینطوری براش تکرار بشه در هر صورت دردناکه چه متاهل باشی چه مجرد 

پس سعی کن بیشتر به این فکر کنی که همسرت چقدر دوست داره که اینطوری اون دخترو رد کرد شاید اگر یه همسر خائن داشتی بد خیانت می‌دیدی و بهت نمی‌گفت 

پس قدرشو بدون الکی خشمتو سرش خالی نکن بهش زمان بده تا آروم بشه تو هم کمکش کن

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"Ꮇ"🤍💍

به نظر من که عکس العمل بدی نشون نده و یکاری نکن که بهونه دستش بدی که به سمت دختره کشیده بشه 

برعکس باهاش مهربونتر باش و حواست بهش باشه

اون دختره عوضیو هم بشون سرجاش اگه دوباره کاری کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه یه دختر چقدرررررر میتونه لاشی باشه بدونه طرف متاهله بهش پیام بده یاد گذشته هارو براش زنده کنه

زیادن.. جوری،شده اصلا رحم ندارن... براشون هیچ اهمیتی نداره مرد متاهله یا حتی بچه داره... فقط میتونم بگم کاری نکنی ک شوهرت ازت سرد بشه و بره سمت اون روباه.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
من نگرانیتو درک میکنم ولی بی منطقی واقعا اسی!شوهرت هرفکری که تو سرش داره، درحال حاضر با این لحن با د ...

اخلاق شوهرمو میشناسم محاله بخواد منو طلاق بده دوباره بره با اون . یه آدم حساس و کله خرابه 

عجب زنه کثیفی

تف تو ذاتشون 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اخلاق شوهرمو میشناسم محاله بخواد منو طلاق بده دوباره بره با اون . یه آدم حساس و کله خرابه

خب دیگه نگران چی هستی؟ شما فقط باید از همسرتون مطمئن باشید. از این بابت خیالتون راحت شه، با ده تا دختر هم یه جا باشن هیچ خیانتی صورت نمیگیره دیگه

اسی اعتماد نکن..شوهرت داره اعتماد سازی میکنه.با ریحان باهمن.و چ بسا باهم ازدواج کنن بالاخره بهم ی روزی علاقه داشتن.برو و ابروی دختره را ببر.نزار کار از کار بگذره.و به شوهرتم یجور اولتیمات بده که حساب دستش بیاد.

این حرفارو ب اون دختره زده ک بچزونتش این ک من عاشق زنمم و این حرفا قشنگ معلومه از حالش ک هنوز فکرش پ ...

دختره خیلی گستاخه.اما ابروریزی شما در واقع بیشتر خودتون رو کوچیک میکنه.

چی شده؟این خانم به همسرم پیام داده.

نمیدونم به نظر من این راهش نیست

عشق اولم فراموش نمیشه اما ما تو قلب کسی نیستیم.خودشم گفته زیاد دختر اومده تو زندگیش.به نظرم بیخیال باش

من بودم برام مهم نبود 

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
اسی اعتماد نکن..شوهرت داره اعتماد سازی میکنه.با ریحان باهمن.و چ بسا باهم ازدواج کنن بالاخره بهم ی رو ...

البته این حرفم کاملا درسته 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

حال شوهرتو میفهمم اسی شاید فک کنی دلیل عصبانیتای شوهرت عشق تازه زنده شدست ولی ن اینطور نیست 

شوهرت الان دچار دوگانگی شده احساس بد داره یجورایی شبیه دختری ک بهش تعرض شده باشه تازه فهمیده توی رابطه قبلیش چقدر بی ارزش بوده طرف و حالا ک دوراشو زده باز برگشته سمتش 

توام سعی کن رو این اتیشه بااین رفتارات اب نریزی جای دادو بیداد باید اتشی ترش میکردی نمک میزدی ب زخمش ن اینکه هلش بده سمت اونکه

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

برخلاف بقیه کاربرا من با نظرت موافقم

ببین اسی وقتی مدتها از یه نفر جدا میشی

و اون دوباره برمیگرده یه حس مثل تنفرِ ترحم بهت دست میده

یه حسی که اصلا قابل توصیف نیست جوریه که میدونی دوستش نداری

ولی یهو خاطرات میاد یه گوشه از ذهنت

و باعث میشه دوباره مرور کنه که دوسش نداره

شوهرت هم حرفاش و چالش چیزی بجز صداقت توش نمایان نبود

واقعا دوست داره

اگه حالش هم بد بوده بخاطر طلاق خانم نبوده

بخاطر اون حسی بوده که براش بوجود اومده

یه حس تنفر و افراط بوده که توش ترحم هم هست برای تمام خاطراتی که گذشتم تموم شد

الان دیگه زور تو رو میطلبه که به زندگی و شوهرت سفت بچسبی و چیزی رو بروش نیاری

(فقط بهش بگو که اگه تند شدم برا این بوده که دلم میخواسته از همون اول این خانم بلاک شه چه آشنا باشه چه نباشه تا فکر تو رو درگیر احساس تنففففففری که بهش داشتی نکنه ( تو الان به شوهرت یاد آوری میکنی که اره بهت اعتماد دارم و تو ذهنش جا میندازی که تو فقط و فقط میتونی به این زن حس تنفر داشته باشی)

ولی درکنارش سیاست زنانگی خودت روهم حفظ کن

معذرت میخوام ولی افتضاح ترین کار ممکن رو کردیخودت داری راه رو باز میکنی واسه یکی دیگه

چیکار باید میکردم ازش تشکر میکردم . اگه حرف دلش همونه ک ب دختره زد پس این حال خرابش چیه . اصلا چرا تا پرسیدم چی شده چرا این روزا آنقدر ناراحتی سریع رفت سر اصل مطلب دگوشیش رو درآورد چت هارو نشونم داد . چرا ب من حق نمیدید

حال شوهرتو میفهمم اسی شاید فک کنی دلیل عصبانیتای شوهرت عشق تازه زنده شدست ولی ن اینطور نیست شوهرت ال ...

دقیقا دقیقا دقیقابن حس اصلا حس دوست داشتن یا عشق نیست

بلکه ترحمه اونم برای خودش و گذشتش

و تنفر

در ضمن بگم که شوهر اسی یکم عذاب وجدان هم داره چون اسی رو دوست داره الان داره یه لحظه با خودش مرور میکنه گذشتشو

همین باعث عذاب وجدان هم میشه