2777
2789
عنوان

چی بشه اشک شوق میریزی 🥺

328 بازدید | 43 پست

خودم وقتی ک خدا بگ بیا اینم عشقت و بش برسم 🥺

لطفا ی صلوات برام بفرستین بشع 

منم برا تک تکتون میفرستم شماهم همو لایک کنین بفرستین براهم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استخدام شم

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

دخترم شفا بگیره، تا خود شهدای گمنام نزدیک خونه مون اشک شوق میریزم و میرم خبر شفای دخترم روبهشون میدم ...

الهی آمین عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

ظهور حضرت

شفای خودم و خانوادم

منم عروس شم ازدواج موفق با یه آدم خوب و خواهر برادرم هم همین طور

قبول شم اونی که دلمه

چیزی که این روزا برام محال ترینا شمرده میشه اما خب آدمی به امید و دعا زندست

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟