2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5538 بازدید | 106 پست
واسه عذاب وجدانش بوده یا میخواسته با خودش بجنگه ک هر روز دوبار سه بار میومد سراغ من برای رابطه میخوا ...

اسی خیلی منفی نگری خب

به حرف هیچکدوممونم گوش نمیدی الان دوست داری هممون بگیم خاک تو سر شوهرت دیدی عاشقت نیست

دیدی ولت کرد

ولی واقعیت اینه که پشت تو دراومده و تو تموم محبتاشو فیلم میبینی

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

چرا احساس کردم این چت رو یه جوری باهم هماهنگ بودن یعنی از قبل باهم تو ارتباط بودن یا مثلا میخواد با این کارش بگه اهل خیانت نیست توروم خیلی دوس داره اگه عوض شده حتما یه چیزی هست زیاد پیگر شو تا اخرش برو وگرنه شل کنی زندگیت نابود میشه خواهر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه عذاب وجدانش بوده یا میخواسته با خودش بجنگه ک هر روز دوبار سه بار میومد سراغ من برای رابطه میخوا ...

لااقل باهاش حرف بزن بگودقیقاچرااینطوری اگه چیزی نیس چرابایدبه این حال بیوفتی

شوهرت  جواب خوبی داده ولی اول میام بازی استیکر لبخند چرا بفرسته  بعد بازم  میگم کار خوبی کرده  دوما فقد  تا تنور داغه  برو آبروش ببر ممکنه دختر مجدد پیام بده  

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

پا نشی بری در خونشون ها فقط ازش شکایت کن به هیچ عنوان و خواهشاً بدون مدرک و راه حل قانونی جلو نرو بر ...

عزیزم من خودم حقوق خوندم با همین دوتا چت نمیشه از کسی ب جرم مزاحمت شکایت کرد 

رک و پوست کنده به شوهرت بگو کلاهتو قاضی کن اگه منو میخای و با دنیا عوضم نمیکنی پس حال بدت و هرروز مشروب خوردنت چیه اگه ام هنو تو فکر ریحان هستی و راجب من دودلی زودتر از زندگیم گمشو بیرون که اگه من تو زندگیت باشم و خیانت کنی دودمانت رو به باد میدم

همین با مرد جماعت نمیشه ملایم بود 

من برعکس نظرات شما اصلا خوشحال نیستم بچه ها

حق داری… ببخشید اگه اسم‌کاربریم‌حالتو‌خراب میکنه..

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.