2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوست دختر سابقش اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5585 بازدید | 106 پست
اسکرین هارو از گوشی شوهرم فرستادم برای خودم میخوام برم دم خونه دختره حیثیت نذارم براش

اول چت هارو نگه دار

بعد برو اولش داد و بیداد نکن فقط خودشو بگیر بکشون یه گوشه بگو خانوم چته از شوهرت جدا نشده آویزون شوهر من شدی؟

چه معنی میده اصلا بهش پیام بدی؟

اگه دیدی بی حیا تر از این حرفاست،حیثیت نذار براش

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی یچی بهت بگم .

بنظرم جواب دندون شکنی که شوهرت بهش داده باعث شده خودش انقدر بسوزه که نگو .

تو ملکه بودن خودتو حفظ کن و بزار مهم نباشه برات .

شوهرتم از این ناراحته که یمدت با چه .... در ارتباط بوده .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

بابا اسی یجوری گفتی فکر کردم شوهرتم پا داده

ببین ازت دفاع کرده خب

تازه میتونست بهت نگه پیامارم نشونت نده تو کلا نفهمی جدا شده و به شوهرت پیام داده

الانم برو قشنگ گوش دختره رو بپیچون

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه ها نیایید از شوهرم دفاع کنید این چرت و پرتا ک من نگارم دوست دارم و فلان هم کار کثیفش رو توجیح نم ...

متوجه نمیشم الان این چه کار کثیفی کرده مثلا؟😑

ببین خودت یجوری رفتار میکنی که یکی بتونه بیاد جات😑

اگه براش مهم نبوده چرا انقدر حالش داغونه خودشو با کار مشغول کرده . اگه واقعا منو دوست داشت این حالت هاش چیه . باید بیخیال بود اصلا براش مهم نبود ب زندگی عادیمون ادامه می‌داد عمدا این چت هارو نگه داشته منو خر کنه