2777
2789
عنوان

بابام درو برای پدرشوهرم باز نکرد دیشب و اونام فهمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 127 پست

مشاور غلط کرده چی میخاد بهش بگه من اصلا مشاور رو قبول ندارم

تو میگی میخام برا وکالت بخونم لیسانس دارم بعد حیف نیس شوهرت معتاد و بددهن و بیکار باشه؟

اگه جوابت آره اس پس طلاق بگیر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پیام داد اگ خانواده خوبی بودین پدرمو پشت در نگه نمیداشتینبعد خودش پدرمادر من اومدن خونم رفت تا ۱هفته ...

پدرت بسیار کار خوبی کرده ، اگه بچه نداری طلاقربگیر والسلام به زندگی با ادم به درد نخور،ادامه نده که تهش تباهی 

نه دیگ بهش گفتم خداهم بیاد نمیام دیگه واقعا خانوادشم داغونن و بی بند و بار داداشاش صیغه میکننکل فامی ...

همین دیگه پشت نداری من خانواده خیلی خوبه داره خدایی خودش خیلی خریت کردحیفم میادولی واقعادیگه اعتمادی ندارم شماکه ماشاا.‌شرایط خیلی بهترازمن هست بچه نداری تحصیلاتتم که خوبه مطمن باش دندون خراب وکه کندی به ارامش میرسی دوباره ازدواج خیلی بهترمیکنی عزیزم نترس 

مصمم هستم این بار واقعا برای طلاق اما داداشام تنها مشکل منن همیناینکه چطور باهاشون کنار بیام...

عزیزم داداش رو تحمل کنی بهتر از تباه شدن زندگیته ببین صحبت یه عمر زندگی هست بمونی تو اون زندگی مجبوری بچه هم بیاری  تو دوست داری تو اون زندگی بچه بیاری با یه بابای معتاد اصلا روت میشه با یه آدم معتاد زندگی کنی یا پدر بچت معتاد باشه الان هم بچه نداری هم سنی نداری تا دیر نشده زندگیتو نجات بده سنت بره بالا و بچه بیاری میخوای بخاطر بچه بسوزی و بسازی و بچه رو تو نداری و گشنگی بزرگ کنی 

هیچ موقع بخاطر خانواده ات گوه نزن تو زندگیت داداشت هم آخر ازدواج میکته میره

گاهی آدم ببخشید بی ادبیه ما اصفهانیا میگیم باید آدم گاهی در کو ن خر هم بخاطر منافع خودش لیس بزن 

قصدم طلاقه فقط نمیدونم چطور داداشامو تحمل کنم😑😑😑

به پدرت بگو اذیتت میکنن و پدرت باید کنترلشون کنه

خدا پدرتو حفظ کنه ای کاش ما هم یه پدری اینجوری داشتیم 

الهی خیرش ببینی