2777
2789
عنوان

بابام درو برای پدرشوهرم باز نکرد دیشب و اونام فهمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 127 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرمم ی نامزد داره دقیقا عییییین منه اونم مشاور گفت بهم بزن اونم میخواد بهم بزنه واسه همین میگم دا ...

بخدا یچیزی که هست اینه مشکلو از هر کجا بگیری برده به دوره سختی بعدش درست میشه خوانوادت اجازه میدن بری کار کنی؟ اگه میزارن بنظرم یکار پیدا کن انجام بده

اخه عزیزم یحرفایی میزنید همه که با همسایه و فامیل ازدواج نمیکننن همه چیو بفهمن تازه با فامیل ازدواج ...

خوب تحقیقات برای چیه ...هر خونه ای یه بزرگتری معمولا داره ... البته ازدواج های الان بیشتر آشنایی و به اصطلاح عشق و عاشقی شده بچه ها گوش نمیدن بعد جور اینا رو بقیه باید بکشن ... 

https://omp.exchange/referral/XQZZ5ZGNZ

اینو کپی کنید داخل گوگل بزنید هم به من هم به شما هدیه میده معتبره خودم برداشت داشتم 

برنامه صراف از بازار نصب کنید این کد8fwz5 بزنید 20 تومن هم به من هم به شما هدیه میده