2777
2789
نه تنها از نظر جنسی بلکه بیشتر از نظر عاطفی بهش برس بهش محبت کن ازش تشکر کن و حس خوب بهش بده مردا خی ...

همش سعی میکنم بهش بگم حسمو اینکه دوستش دارم.اینکه خیلی خوشحالم منو بیرون میبری و کادو خریدن هاش.سعی میکنم ناراحت میشم ازش بگم بهش.تمام تلاشمو میکنم سیاست به خرج بدم براش زبون بریزم البته دروغ هم نیست حسمه بهش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا خوندی دپرس شدی خیالت راحت شد😂😂😂

نه یکم دپرس شدم ولی دلم برای این بنده خدا سوخت.منم یکی رو میشناسم زن همسایه رو از زن خودش بیشتر قبول داره بیچاره زنه خیلی تو عذابه.

ببین ربطی به ظاهر نداره قیافه بعد یه مدت عادی میشه

اون که صد البته 👌👌👌

نه منظورم اینه که

به زن های عاقل و فهمیده و

خوشگل هم خیانت میشه

مشکل از خانوماشون نیست

ذهن این جور مردا کثیف و مریضه 👌

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

کلا ذات مردا اینجوریه یکی شدیدتر یکی خفیفتر

حتی مورد میشناسم طرف جایگاه اجتماعی خوب و پرستیژ بالایی داره ولی بازم نگاهش نافذه و چشمش میچرخه 

اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 
نه یکم دپرس شدم ولی دلم برای این بنده خدا سوخت.منم یکی رو میشناسم زن همسایه رو از زن خودش بیشتر قبول ...

آره واقعا خدا این جور مردا رو لعنت کنه 💔💔

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

تا صفحه ۱۱ تونستم بخونم .چقدر حرص درارید ک میمونید و تحمل میکنید و خار میشید ب عنوان زنی ک جدا شده م ...

عللاقه بهش نداشتی چراازدواج کردی؟چرابچه ای روبه این دنیااوردی توکه علاقه به پارتی وعشق وحال داشتی

ببین ربطی به ظاهر نداره قیافه بعد یه مدت عادی میشه

دقیقااا

یه آقا همسایه مامانمینا بود

خانمش انقدررر خوشگل بود حد نداشت 

ولی مرده حتی به لباسای همسایه هم رحم نمیکرد و وایمیساد نگاه میکرد خیلییی هیز بود 

اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 
عللاقه بهش نداشتی چراازدواج کردی؟چرابچه ای روبه این دنیااوردی توکه علاقه به پارتی وعشق وحال داشتی

این کاربرو ولش کنید

اصلا دهن به دهنش نزارید

من قبلا تاپیکش بودم اصلا آدم نرمالی 

بنظر نمیاد.... 😄😄😄😄

ذهنشون فقط پیش دوست پسره 😑😑😑

و خانمای متاهل از نظرش بدبختن🤣🤣🤣🤣

خودش ۳۰ سالشه دوست پسرش ۲۲ سالشه🤣🤣🤣

حالا جواب ندادی به راه حل اینا ولی مچش که گرفتی یه مدرک ببر دادگاه طلاق بگیر یا مجازاتش میکنن بابا ب ...

قصدم طلاق نیس 

طلاق بگیرم برم کدوم قبرستون 

کسی پشتم نیس 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
قصدم طلاق نیس طلاق بگیرم برم کدوم قبرستون کسی پشتم نیس

مدرک ببر دادگاه مجازاتش کنن خوببب اورژانس زنگ بزن حتما چیزی به اسمت نیست خوب مهریه اینا کارکن پول دراری ی جا رو اوکی کنی 

کافور بگیر براش😂والا هر راهکاری بهت دادپ یه چی گفتی خودت انگار دوست داری بمونی تو این زندگی نکبت با ...

اکثرن میگن طلاق منم گفتم که نمیخوام بچهامو از دست بدم و جایی هم ندارم برم من یه زنه خانه دارم بدون هیچ درآمدی 

کافورم که خب مثله اینه که صورت مساله رو پاک کنم 

من دوس داشتم اصلاح بشه بخاطر من نمیخوام زورکی نگش دارم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤