2777
2789
نه فعلا که سالمم آزمایش کامل دادم

الحمدلله ، همیشه کا،ند،وم استفاده کنید باز یه مقدار زیادی پیشگیری داره ، اما در کل مواظب باش الان جامعه خیلی خرابه  ،

ببین یه سوال ،به نظرت تربیت خانواده همسرت مشکل نداشته که بچه رو اینجوری بار اوردن؟ از لحاظ اعتقادی مشکل داشتن درسته؟ مثلا حلال و حروم و محرم نامحرم و...

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
بچهامم دارن روانی میشن بخدا تو این شرایط

طلاق نمیگیری که بچه ها رو روانی کنی خو ب این چه ازاریه به خودتو و بچه ها میدی یکم بیشتر فکر کن 

هرزه تر شده چون دیده هر کاری کنه تو سر جات نشستی براش پختو پز میکنی لباسشو آماده میکنی خونشو مرتب میکنی و ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت فکر نمیکردم اون روزای بدون دغدغه و مشکل که با شوهرم زندگی میکردم دیگه تکرار نمیشن اون روزا خ ...

💔چقدر خوب گفتی من الان به این درد دچار شدم😭😭هر روز از خواب پامیشم به خودم میگم خواب میبینم بعد یهو به خودم میام میگه نههه واقعی بود😭و دوباره همه چی شروع میشه

سلام   سلام   سلامتی میاره

دیدم دوباره چندتا از این خانمهای خوب با معرفت جمع شدن پشت سر یکی از ما اقایون مهربون وخانواده دوست دارن حرف میزنن جایی که اون بنده خدا نیست که از خودش دفاع کنه    پس این مسیولیت خطیر رو گردن گرفتم وشدم وکیلش بدون حقوق  

خوب درمورداینکه ایشون همش دارن تو گوشی فیلم نگاه میکنن باید از شما سوال کنم که شما وقتی گرسنته با فیلم رستوران نایب یا جوان سیر میشید ؟

چه ادم های شکمو یی هستید ازصبح تا شب فیلم بهترین رستورهای تهران رو دیدین هنوز هم گرسنه اید 

حالا کامل درک کردین که اقاتون گرسنشه بنده خدا  با فیلم هم سیر نمیشه غذا میخواد  کوبیده  برگ  ترید اب گوشت هم جوابه 

اول یه سوزن به خودت بزن بعد ،، ،،،به مردم 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .

وای خدای من یکاری کن شوهرت از مدیریت بیاد بیرون نزار حرف بزنن

خائن خائنه فرقی نمیکنه مدیرساختمون باشه یا آدم عادی مثلا مدیر نباشه نمیتونه خیانت کنه؟ پس چرا قبل مدیر بودنش خیانت کرد؟ 

عزیزم انشالله هیچوقت درک نکنی ک چی میگم با دو تا بچه رفتم قهر آواره شدم حتی هزار تومان تو جیبم نبود ...

دقیقااا همینه بخاطر بچه خودمونو فدا کردیم، چون خودمون خواستیم به این دنیا بیان

سلام سلام سلامتی میارهدیدم دوباره چندتا از این خانمهای خوب با معرفت جمع شدن پشت سر یکی از ما اقا ...

اونی که هرز میپره هیچ وقت سیر نمیشه مطمئن باش از غذا دهندش نیست معدش خیلی بزرگه و سیر نشدنی تا کی میخواین خودتونو اینقدر بی عرضه نشون بدید که برا تقویت هر چیزتون وابسته به طرف مقابل باشید بسه دیگه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

تا صفحه ۱۱ تونستم بخونم .چقدر حرص درارید ک میمونید و تحمل میکنید و خار میشید 

ب عنوان زنی ک جدا شده میگم ...من همه چیمو بخشیدم اما جدا شدم تازه همسر من بشدت وفادار و پولدار بود و فقط بخاطر این جدا شدم ک علاقه نداشتم بهش و پایه نبود اصلا خانواده حمایت گری نداشتم .حتی طلاهامم برد و ب من نداد .و فقط با ۱۰۰م پول جدا شدم .کلی از وسایل جهیزیمم برد .

حضانت بچمو دادم بهش 

جدا شدم ... زندگیم شروع شد ... کار کردم پول دراوردم وسیله هایی ک نداشتمو خریدم پول پیش خونمو اضافه کردم.اجاره دادم قسط دادم .الان دغدغه های مالی دارم اما ...

تا دلت بخاد پارتی رفتم ... باغ عشق و حال کردیم با دوستام 

چنتا سفر رفتم .با پسری رفتم تو رابطه ک بهش علاقه مند شدم 

یه زندگی مستقل و خوب دارم چون ارامش دارم 

وای خدای من یکاری کن شوهرت از مدیریت بیاد بیرون نزار حرف بزنن

یه بار دیدم داشتن در مورد کنتر برق تو راهرو حرف میزدن سریع لباس پوشیدم رفتم وسط بحثشون خودی نشون دادم زنه بلوز شلوار بدون شال اومده بود پایین یه خورده تو پرم هست. یکم چند وقته بهش مشکوک بودم در مورد مهموناش تا اینکه شوهرم گفت دوربینا و نگاه کرده هر روز یه مدل مرد میاد خونش. یه بار 12 شب جلو در بودیم با یه ماشین پر از مرد اومد خونه خودش تنها زن اون جمع بود بعد تا مارو دید خودشو جمع جور کرد سلام کرد رفتن بالا. بعد تاکسیه دوباره برگشت گفت وسایل جا گذاشتن. پسرم برد بهشون داد بعد الکی جلو پسرم گفته تقصیر داییمه حواس پرته( که آره مثلا یکیشون داییمه فکر بد نکنیم) 

اسی چطور تحمل میکنی حرفای کاربرا رو ؟ یکی دوبار راجب این موضوع تاپیک زدم دیگه عمرا چیزی نمیگم...واقع ...

دقیقا حرفت درسته بچه ها این وسط گناه دارن که بیافتن زیر دست یک زن هرزه 

همشون عین همن این لااقل پدر بچهامه

کی گفته همه مردا عین همن؟مگه همه زنا عین همن که مردا عین هم باشن؟اصلا هم اینجوری نیست

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد