2777
2789

تا چندماه پیش ی رفیق دیگه داشت نهایتا هفته ای ی بار میدیدش.اون رفیقش باهاش قطع رابطه کرد فورا رفیقای باشگاهشو جایگزین کرد اول میگفت خیلی بچه های خوبین و.....دیگه بیرون رفتناش با اینا رسید به نصف روز تا شب دوجا سه جا بیرون بودن.ما دکترمون باهم میرفتیم خریدمون و خیلی جاها باهم بودیم دیگه این رفیقش جایگزین من کرده .حالا جالب اینجاس صبحاهم این رفیقاش میبینه تو باشگاه و قبلشم میره باهاشون کافه قهوه میخوره و....رفیق بازیاش با اینا رسید به رفتن به خونشون و شب تا صبح موندن.حالا دوباره عصرام میخواد باشون بره فوتبال.دیگه جوری شده حس میکنم دیگه رفیقاش رقیب من شدن کل فکر و ذکرش شده این رفیقا انگار نه انگار من سه ساله تو زندگیشم و کلی باش ساختم.تا میادم پیشم هی از رفیقاش میگه و یا زنگشون میزنه.امروز باز دراومده میگه برنامه ریختن دو سه روز بریم مسافرت دیگه کفری شدم باهاش دعوا کردم.اومدم ی مدت باش خوب شدم و محبت کردم و....شاید از رفیقاش دست بکشه و بیاد طرف من فایده نداشت.چیکار کنم؟دیگه خستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی تو نامزدی دیدی تو بعد عروسی دو سه برابرشو میبینی اینو خواهرانه بهت میگم و تجربه داشتم متاسفانه دوران نامزدی دوران کافه رفتن گل دادن و ماهگردو اینا نیست دوران آشنا شدن با اخلاقای گنده طرفه

برو حتما حتما با مشاور زوجین یا مشاور خانواده صحبت کن هر کاری گفت انجام بده نزار دیر شه

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

فقط به تلنگر نیاز داره

قهر کن بگو یا من یا رفیقات‌

هرچیزی حدی داره اخه‌ بگو خسته شدم دیگه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻