2777
2789
خب بگو بیا با هم ببینیم بعد یکم مسخرش کن بگو مثلا این خارجی ها چه چیزایی دارن مال تو هسته خرماس😂😂

من تپش قلب شدید میگیرم

ولی باید بگم یبار بهش

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔

اسی چطور تحمل میکنی حرفای کاربرا رو ؟ یکی دوبار راجب این موضوع تاپیک زدم دیگه عمرا چیزی نمیگم...واقعا بقیه تو شرایط ما قرار نگرفتن. طرف راحت میاد میگه طلاق ولی چه میدونه یک مادر ترسش به اینه که بچهاش بعد از اون قراره کجا و زیر دست کدوم نامادری بزرگ بشن ؟؟؟!!!! 

تاپیکتو ببند عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما هم یه مستاجر جدید اومده طبقه سوم ساختمون مون زن تنهاست رفتو آمدهای مشکوک داره نمیدونم واقعا از او ...

وای خدای من 

یکاری کن شوهرت از مدیریت بیاد بیرون 

نزار حرف بزنن 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
الهی بحق علی خیلی خیلی خوشبخت باشی.تورو خدامواطب زندگیت باش. عصبانی نشو. مهربون ومنطقی پاسخ بده. بام ...

ممنون قشنگم 😘

انشاالله به حق آقا امام زمان (عج) بهترینها نصیبت بشه و طعم واقعی خوشبختی رو بچشی 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

چرا من 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

این خیانت جنسی هم میکنه مدام مچشو با زن تو ماشین گرفتم

مواظب باش خدای نکرده مریضت نکنه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...