2777
2789
آخه نگاه کن اول اون ع..وصی نفرین کرده شوهرمو درسته من گفتم شوهرم اینطوریه ولی دلیل نمیشه توهین کنه ک

بازم خداروشکر که شما توهین نکردی و شخصیت کثیفتو ب نمایش نذاشتی

معلومه ک این زنایی که بیحجاب میان بیرون برای شوهر هیز پشمالوی بوگندوی شما میمیرن و میخان از چنگتون درش بیارن پس دودستی بهش بچسبید

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
در اینکه نگاه همسرتون ناپاکه بحثی نیست ولی از طرفی اگه خانمها تو محیط اجتماعی رعایت پوشش و حیا رو می ...

جواب استارترو باید شوهرش بده نه خانوما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پس نگید بخاطر بچه موندیم و الکی سرش منت نذارید وقتی بخاطر حامی نداشتن نتونستین طلاق بگیرین

من اصلا به بچم نگفتم که بخام منت بزارم 

بعد جدایی حودم حاضرم هر سختی رو تحمل کنم ولی نمیتونم ببینم دخترم اذیته شاید شوهرم برا من شوهر خوبی نباشه ولی پدر خوبی برای بچمه وقتی تو شرایط من نیستی الکی قضاوت نکن

بعد میگین بخاطر حجاب خانوماس😑

چرا نمیخواین قبول کنید که پوشش نشون دهنده شخصیت شماس

درسته پوشش هر کس به خودش مربوطه و کسی حق دخالت نداره ولی چرا نمیخواین قبول کنید که مردا با نگاه تحریک میشن. همش میگین اروپاییا ها فلان مدل میپوشن .پس اگه اینطور باشه زن و مرد اروپایی توی فیلم پور ن بازی میکنن و متاهل هم هستن ماهم بکنیم؟؟ 

.

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
چرا نمیخواین قبول کنید که پوشش نشون دهنده شخصیت شماسدرسته پوشش هر کس به خودش مربوطه و کسی حق دخالت ن ...

مگه همه اروپاییا تو فیلمای پور.ن بازی میکنن ک شما این مثال بی ربطو میزنی؟

کلی ایرانی هم هستن ک فیلمای پور.نشونو میذارن تو سایتا

سرتونو مث کبک کردین زیر برف و هی میگین حجاب

من قبول دارم یه سری خانوما پوششون اصلا مناسب نیست مشکلم اینه که شما مردای هولو مقصر نمیدونین و فقط میگین تقصیر خانوماس

من مردای زیادیو دیدم ک اصلا نگاه هم نمیکنن ب چنین خانومایی چون ذات خودشون درسته و فرقی نداره طرف چی پوشیده باشه

مگه همه اروپاییا تو فیلمای پور.ن بازی میکنن ک شما این مثال بی ربطو میزنی؟کلی ایرانی هم هستن ک فیلمای ...

نه عزیزم من باهات موافقم و از اولم گفتم کسی که خیانت میکنه فقط و فقط خودش مقصره و ذات کثیفش ولی گفتم اون دسته از خانوما که پوشش زننده دارن هم مقصرن و دارن چراغ سبز نشون میدن .

گفتم درست نیس فقط بگیم مردا هیزن پوشش خانوما هم باید درست باشه 

نه همه عین هم نیستن تو قلب اروپا هم آدم پاک هست 

مگه همه اروپاییا تو فیلمای پور.ن بازی میکنن ک شما این مثال بی ربطو میزنی؟کلی ایرانی هم هستن ک فیلمای ...

والا من که زنم میرم تو خیابون یه سری پوشش ها خیلی زنندس و برام جذابه نگاه میکنم ونمیتونم چشم بردارم پس توقعی هم از مردا ندارم درسته نباید نگاه کنن ولی باور کنین سخته

والا من که زنم میرم تو خیابون یه سری پوشش ها خیلی زنندس و برام جذابه نگاه میکنم ونمیتونم چشم بردارم ...

بله منم موافقم باهاتون

هم خانومایی با پوشش زننده هست

هم اقایون بیمارجنسی

واقعا جفتشون باید تحت درمان قرار بگیرن تا امثال منو شما از وجودشون تو زندگیامون ازار نبینیم