2777
2789
والا من که زنم میرم تو خیابون یه سری پوشش ها خیلی زنندس و برام جذابه نگاه میکنم ونمیتونم چشم بردارم ...

سلام هم خانم هم آقا باید مواظب چشم وفکر وجسم وحیا خودشون برای سلامت دین وروان خود و همسرش باشد آقا و خانم نداره آقا با چشم ما پاک به برهنگی زن ناپاک نگاه کنه هردو گرفتار وروان مشوش دارند برای تربیت بچه ها باید خیلی چیزها مخصوصا حیا رو رعایت کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین سخنرانی استاد هلاکویی گوش کن یه بار یه زنه میگف شوهر خیلی خیانت میکنه خونه نمیاد ازش هم می خوام اینطور نکنه منو  میزنه در حدی که دندون هاش رو از دست داده وبود دستش شکسته بود دوتاهم بچه داشت شرایط طلاق هم نداشت دکتر گفت ولش کن بزار بره به جهنم فقط رابطه جنسی تو باهاش قطع کن تا مریض نشی از اون طریق وبا بچه هات باش فعلن تا از آب وگل در بیان بعدش هم سعی کن پس انداز کنی یه مهارت یاد بگیری که ازش درآمد داشته باشی تا به وقتش در شرایط بهتر جدا شی میدونم شرایط واقعن سختیه  اما تحمل کن ‌عوض مچ گیری اون انرژی تو بزار رو پیشرفت خودت

میگه نمیتونه طلاق بگیره اصلا به طلاق فکر نمیکنه من خودم این شرایط رو داشتم طلاق میگرفتم ولی این خودش ...

ا اه، تو که همش داری از نیاز جنسی حرف میزنی..!!  

مگه همه چیه ازدواج فقط برطرف کردن نیاز جنسیه؟؟  هر دو طرف ادمن و باید احترامشون تو زندگی مشترک حفظ بشه که در زندگی ایشون شوهرش خیلی بی شرفه ادم نیس اینم مگه حیوونه که فقط به فکر نیاز جنسیش باشه و بخاطرش زندگیشو تحمل کنه و چون جایی نداره بمونه خونش روحش از بین بره؛ اون یه ادمه از همه مهمتر یه زنه احساسات داره همه چی که فقط نیاز جنسی نیست این خانم نیاز داره بهش احترام بذاره شوهرش نه اینکه نه اینکه با همه باشه و اینم یه زاپاس باشه واسش تو خونه، قرار نیست چون تو اینطوری هستی و نیاز جنسیت از ننه باباتو بچه هات مهمتره همه اینجوری باشن. این یه زنهطلاق هر چقدرم سخت و طاقت فرسا باشه به نظرم باید و بهترین کاره چون هر ادمی باید به خودش احترام بذاره و یه ذره غرورم داشته باشه، بچه ها هم که نور علا نور... بخدا بچه ی طلاق باشی ولی مشکل روحی روانی نداشته باشی که این مشکلاتم همشون ریشش بچگیه بچه ها باید در بزرگسالی شخصیت سالمی داشته باشن وگرنه هم مثلا پدر و مادر به خودشون بد میکنن هم به بچه

تپه نریده نزاشته کثافت هرزه صدبار تا حالا مچشو گرفتم الانم تو عمرش نرفته پارک ورزش کنه همین که فهمید ...

داریم ماهم چ کنیم

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

عزیزم همسر سابق و برادر همسر سابقم از شوهر شما هول ترن ...اخر با یه بچه جدا شدم ...شوهرم از شش صبح که بیدار میشد تا ۱۲ شب فکر خانم بازی بود ...البته نصف شبا هم در حال پیام دادن بود😌😌