2777
2789

اتفاقا از شوهر دیوس من انتر و گوه تر و هرزه تر نیس 

بزار تا بگم برات

۸ سال تمامه خیانت میکنه همه مدل حضوری مجازی تلفنی در حدی که پولم ریخته بود برا خرابا کجا بیام باهم بخابیم

همش درخ نه های مردم‌پرسه میزد و میزنه دنبال ناموس مردمه میگه نباید میگفتی زنه طلاق گرفته جلو خودم نمتونم بگیرم 

دنبال زنای ج ن د و بیوه چون همش نشستم بخشیدم و موندم میگه اگه زودتر میرفتی شکایت میکردس منم سرم به سنگ میخورد زنایی که سینه و باسن بزرگ دارن من ح ش ر میشم دوست دارم میرم سمتشون

بخدا چون زنه فلان بود من اغفال شدم 

رفته بود تو خونه زنه مطلقه هلش داده بود بیافته روش

همین کارو کردم با خودم خوشم باشگاه میرم بیروت میرم کلاس میرم اصلا نگاشم نمیکنم وقتی میاد خونه میرم ت ...

شوهر من وحشیه حمله میکنه به من به زور میخاد چیز بکنه باهام با اجبار و کتک کاری و فشار و زور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر عمه من 

جالبیش این همه عالم و ادم میدونن عمم انکار میکرد و چنان ازش تعریف میکنه ادم ازدور ببینه میگه خدایا همچی شوهری میخامممم ..ولی پدر خوبی برا بچش و همچی واسش فراهم میکنه هرچی لب ترکنه ولی واقعا مرد کثیف و بی خودیه

من یه خانم خیری هست کمکم میکنه برا تهیه خونه و خورد وخوراکم ولی من از تنهایی میترسم از مزاحمتای مردا ...

این خانم خیر پول هن واریز میکنه برا منی که با یه بچه میخام طلاق بگیرم دنبال خونه کوچیکم؟؟؟معرفی میکنی

برم انگار هر روز از تو دارم مچاله میشم

با این شرایط های بدتر از شما که دارم 

از یه طرف اگه بمونیم اینا پرو میشن اگه بریم خودمون اواره میشیم موندیم چیکار کنیم

من از شماها خیلی اوضاعم داغون تره شوهر من ماهی دوبار وحشتناک آروشا می‌بردم چوب تو همه جاش کردم همه چی ازش گرفتم آدم نشد

انقد مچشو گرفتم دیگه خسته شدم

دیگه ولش کن من عمم سگ محلش کرد ی بار شوهر زنگ زد مامانم گفت توروخدا پول میزنم کارتت از طرف خودت  لباس بخر واسه فلانی چندسال مانتو نخریده  دست ب پولم نمیزنه پیش ما خوب جلوش میداد حتا رفتن درخونش بچه اعتراف کرده بود ک شوهر عمم مانانش بوس کرد ب زور  شوهر زن اومده بود دم در...عمم پشتی شوهرش گرفت ..ولی فک کنم تو خلوت محلش نمیداد از پولش خرج نمیکرد. اما حالا خوبن 

این خانم خیر پول هن واریز میکنه برا منی که با یه بچه میخام طلاق بگیرم دنبال خونه کوچیکم؟؟؟معرفی میکن ...

این خانم دوست یکی از فامیلامونه خودم شماره ای ازش ندارم باید به اون فامیلمون بگم فعلا دوست ندارم اشناهامون چیزی بفهمن چون باشوهرم دعوامیکنند اون هم منو اذیت میکنه فعلا مجبورم سکوت کنم 

فقط اومدم بگم شوهر من 

ما کلا عروسی تو خونه گرفتیم مثل قدیمیا 

14 سال پیش

فقط ی آتلیه رفتیم و چون بهم پول نداد با 50 هزار تومان رفتم آرایشگاه گفتم میخام برک عروسی اونام فهمیدن بروم نیاوردن ولی سنگ تموم گذاشتن 

شوهرم تو باغ چشم از عکاس برنمی‌داشت 

شب عروسی آب دهنش از دیدن زنا و دخترا آویزون بود 

الهی بمیرن مردهایی ک زنا رو روانی کردن

فقط اومدم بگم شوهر من ما کلا عروسی تو خونه گرفتیم مثل قدیمیا 14 سال پیشفقط ی آتلیه رفتیم و چون بهم پ ...

با یکی تو مرحله آشنایی بودم برای ازدواج ، بعد دو سه بار دیدم دخترا رو همین جوری دید میزنه و ی دختر خوشتیپ که تو خیابون میدید کلی ذوق میکرد ، اعتراض که میکردم میگف بعد عروسی و ازدواج درست میشم چیزی نیست الان چون همچنان تعهدی نداریم این شکلی ام و... بعد ازدواج درست میشم و به همسرم تعهد دارم و نگاهمو کنترل میکنم 

بنظرت همچین مردایی بعد ازدواج درست میشن ؟

با یکی تو مرحله آشنایی بودم برای ازدواج ، بعد دو سه بار دیدم دخترا رو همین جوری دید میزنه و ی دختر خ ...

هرگز

کلا باهاش کات کن

شوهر من جلو چشم خودم پروفایل زنا رو زوم میکنه دید میزنه میگه دوست دارم ببین شوهرمو ولی منو بی رگ کرده چون واقعا عوضی موقع رابطه میفهمم با یکی دیگه تو فکرشه

میتونی تحمل کنی ادامه بده

واسه من جانماز آب می‌کشید اینه واژ به مال تو

جلوت زن میاره میگه از اول میدونستی

مرد باید چشم و دل و دست پاک باشه که نایاب شده

من بابامم با اونهمه ادعا و تعصب تو زرد از آب درومد