2777
2789
مممنونم عزیزم باشه از نظر طلا خودش برام میخره

گلم طلای مخفی میگم. طلایی که زیر موزاییک خونه ات یا صندوق امانات بانک گذاشتی

که یک روز خواستی طلاق بگیری بشه رهن خونه ات

طلایی که الان برات میخره، تو صاحبش نیستی فقط داری استفاده میکنی و یک روزی بخوای ترکش کنی فکر کردی میذاره چند صد میلیون طلا رو با خودت ببری؟

از ته دلم برای ارامشت دعا میکنم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم طلای مخفی میگم. طلایی که زیر موزاییک خونه ات یا صندوق امانات بانک گذاشتیکه یک روز خواستی طلاق بگ ...

اها  باشه سعی میکنم 

ممنون عزیزم دورت بگردم مهربون 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
همشون عین همن این لااقل پدر بچهامه

چه فکر احمقانه ای🙄

بگو عرضه ندارم مستقل باشم... سگی که وفا نداره باید قلاده اش باز کنی بره دنبال لیاقتش... درضمن تویی که صدها بار مچ شوهرت گرفتی خیلی بیجا کردی بچه دار شدی

فکر میکنی طلاق به این راحتیه من الان میخام جداشم چیکار کنم تو این دنیای بی درو پیکر

آفرین با این افکار احمقانه باعث بشین بعضی مردااا که چه عرض کنم حیوانات نرررر روز به روز هارتر بشن و باکی از این نداشته باشن که بخاطر خطا و هوس بازیشون قرار تاوانی پس بدن... طلاق سختیش چیه ؟؟؟؟؟ حتما باید یکی دیگه نون شمارو بده ... متاسفم براتون با این مغز پوکتون

من خودم خیانت دیدم و همچی بخشیدم که زودتر تموم بشه همچی با کلی تراپی و کار کردن رو خودمم هنوزم حالم ...

منم این مشکل برام پیش اومد ولی خب خدارو شکر ختم بخیر شد..شوک بهم وارد شده بود نمیدونستم چکاری درست تره ولی در نهایت بخشیدم ... منم یه پسر دارم روی پاکی شوهرم قسم می خوردم ولی در نهایت بخاطر اعتماد بیش از حدم این بلا سرم اومد... ولی اشتباه بار اول اشتباهه دوباره که تکرار بشه میشه انتخاب... بعد اون اتفاق مت خونه و زمین با زبون نرم بنام خودم کردم ولی محبت و احترام ووو همه چیزم هم به مراتب بیشتر کزدم که بدونه قصدم تیغ زدنش نیست و می خوام زندگی کنم ... خدارو شکر اوضاع خوب شد شوهرم برگشت به زندگی‌..و بارها و بارها اقرار کرد که گول خورده و پشیمونیش رو ابراز کرد.. ولی بارها و بارها بهش تذکر دادم که من چمدونم بستم و آماده جلوی در هست و اگر بازم بات کج بزاری برای همیشه میرم... و میدونه که اینکار می کنم‌‌‌... البته شاغلم و درآمد خوبی دارم که همین باعث شده بدونه که زن قوی ای هستم که نیازی ندارم کسی خرج من بده.. ...خانمها با اولین اشتباه قرار نیست زندگی ها نابود بشه... میشه بخشید ..‌ ولی تکرار می کنم بار اول اشتباهه .. بار دوم میشه انتخاب.. پس همون بار اول محکم و قاطع رفتار کنید..

اوووه شوهر منم همینه جلو چشم خودم زل میزنه ب اندام زنا ی بی حجاب خدا لعنتشون کنه واقعا🤧

عزیزه من یه چیزی میگم امیدوارم درک کنی ببین یه سری مردها هیچ فرقی براشون نداره که یه زن با حجاب باشه یا بی حجاب به شخصه با چشم‌های خودم دیدم که خانمه با حجاب بوده ولی بخاطره اینکه این خانم چهره‌ی زیبایی داشته حتی با اینکه کناره شوهرش ایستاده و به زمین چشم دوخته بازم این مرد هی خیره نگاهش میکرده خانمه بیچاره هم برای اینکه شر نشه صداش در نمیومده... کسی که هرزه باشه با حجاب و بی حجاب با شوهر و بی شوهر حتی بچه و محرمو غیره سرشون نمیشه... فقط میخوام بدونی الکی خودتو گول نزن و بدون مشکل پیشه اون مرده نه زن و دخترای بیچاره...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..