2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خیلی از مردها اینجورین خیلی زنها صداشو در نمیارن من تو فامیلام چند نفر به خاطر خیانت جداشدن هی ...

خیییلی چندش و حال بهم زنی خیلیییییییی

یعنی چون آرزوی خیلیا شوهره باید باهر گو*هی زندگی کنی

خانوما تو بحث خیانت الکی دنبال مقصر نگردید 

تو کم گذاشتی براش. تو کافی نبودی. تو زشتی.  تو دستپختت بده. تو اخلاقت گنده. تو چاقی. تو لاغری 

مقصر فقط و فقط فرد خیانت کاره و ذات کثیفش 

تمااااااام آخه مگه زن غذاس که بگیم دلشو زده یا سیرش نکرده 

انسانیتم آرزوس 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
خوب کاری کردی لم خنک شد 👍

اوایل ناراحت بودم و میگفتم خاک تو سرم که آبروی زندگیمو بردم حتی یسری بیشعورا گفتن براش کم گذاشتی 

ولی بعد به این نتیجه رسیدم که خوب کردم هر چیزی تاوان داره بزار خجالت زده باشه من کاری نکردم که آبروم بره اون باید خجالت بکشه

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
اوایل ناراحت بودم و میگفتم خاک تو سرم که آبروی زندگیمو بردم حتی یسری بیشعورا گفتن براش کم گذاشتی ولی ...

خوب کاری کردی از کاری که کردی یه لحظه هم پشیمون نباش 

جواب اونارو خدا میده 

دیدم که میگم 

خوشبحال شوهرتچ تفکر جالبی داری

شوهرم اهل خیانت نیست گوشیش اصلا رمز نداره اصلا سرش تو گوشی نیست ولی اگه شوهرم یخ بار خیانت کنه صد در صد طلاق میگیرم ولی اسی خودش نمیخواد جداشه میگه نمیتونم منطقیه تا آخر عمر طلاق عاطفی بگیره؟