2777
2789
بهش توجه نکن تا اعصاب ات آرامش داشته باشه و قرص هم لازم نباشه بخوریشما وقتت رو با بچه هات در کن تو خ ...

این آدم انقد بی شرفه که اصلا خونه نمیمونه که بخواد کاری انجام بده کلا رفیق بازه همش با اوناس

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این آدم انقد بی شرفه که اصلا خونه نمیمونه که بخواد کاری انجام بده کلا رفیق بازه همش با اوناس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14690800/%D8%AE%DB%8C

عزیزم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی لطفا؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

ببین شوهرت ک اینجوری شده دلیل داشته وگرنه هیچکسی نمیاد زنشو ول کنه بره گیر کنه به بقیه زنا و دخترا ا ...

گمشو مرتیکه مریض خاله زنک 

به خواهر و مادر خودتم خیانت بشه همینو میگی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
این جور آدما که واسه من روان شناس شدن و قضاوت الکی میکنن از رو زمین نمیرن تا به درد من دچار بشن

اون کاربر مرده البته بهتره بگیم نر مریض 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ببین شوهرت ک اینجوری شده دلیل داشته وگرنه هیچکسی نمیاد زنشو ول کنه بره گیر کنه به بقیه زنا و دخترا ا ...

خییلی دوست دارم بهت فحش بدم ولی شخصیتم اجازه نمیده 

اگه برعکسش بودم بازم اینو میگفتی یا نه زن میشد هرزه 

اگه شوهرت خودتمم اینطوری بود این نسخه رو واسه خودتم می‌پیچیدی

پس آبروشو ببر اگه میتونی از رابطه جنسیش فیلم بگیر حیثیتش رو ببر بزار آشغال عوضی رو

ااتفاقا تو خانواده ها مون آبروشو بردم وبا مدرک ثابت کردم که چیکارس الان سرش جلو همه پایینه انقد حال میکنم 

چن باری بهش گفتم آدم شو نشد منم ابروشو بردم بعضی وقتا گریه می‌کنه که ابرومو بردی خدا جوابتو بده منم گفتم خدا هرزه هایی مثل تو رو نمیبینه

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤