2777
2789
باور کن دلم میخاد تیکه تیکش کنم

میخواد درسته نه میخاد 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی دوساله نبوسیدمش چون چندشم میشه ازش

عزیزم خیلی از مردها اینجورین خیلی زنها صداشو در نمیارن من تو فامیلام چند نفر به خاطر خیانت جداشدن هیچکدوم هم دوباره ازدواج نکردن خواستگار ندارن خب الکی داشتن همینه دیگه غیرت مال مرده نه زن غیرتت رو از خودت بیرون کن عمرت داره میره ولی لذت نمیبری خیلی ها آرزوشونه شوهر داشته باشن ندارن خب بازم دوسش داشته باش باهاش رابطه داشته باش لذتم ببر اصلا هم چک نکن بیرون چیکار میکنه از پولش هم استفاده کن ولی خودت رو از لذت جنسی محروم نکن نگو چندشم میشه اون شوهر توئه حق توئه بیخیال عیبهاش شو به خودت تلقین کن زندگیت خوبه خوشبختی به خاطر غیرت الکی به خودت سخت نگیر 

عزیزم خیلی از مردها اینجورین خیلی زنها صداشو در نمیارن من تو فامیلام چند نفر به خاطر خیانت جداشدن هی ...

تو چرا داریبه بیچاره اینارو میگی؟!  وات د فاز؟؟!

فهمیدم که میخوای بگی در کل خودتو اذیت نکنو از زندگی لذت ببر ولی طرز بیانو جمله بندیت اصلا مناسب نیس.  اصلا چرا باید وانمود کنه چیزی نیس زندگیش خوبه شوهرش پشتش کاری نمیکنه چرا غیرت الکی نداشته باشه اون یه زنه ویژگی طبیعیشه که رو شوهرش و زندگیش غیرت داشته باشه. چرا داری اینارو میگی بهش چرا داری میگی خیلی از مردها اینجورین و چون صداشو در نمیارن تو هم در نیار چرا داری بد تشویقش مکین اخر الزمان شده زنیکه؟! یعنی چی خیلی خا ارزو دارن شوهر داشته باشن حالا فرق نداره چجور حیوونی باشه البته بلانسبت حیوون، ادم ازدواج نکنه تا اخر عمرش ولی با ادم درستی ازدواج کنه حداقل باهاش بد رفتاریم بکنه شوهره، خیانت دیگه نکنه بهش این دیگه اخرشه هم خیانتو بکنی هم بگی دوس دارم به کسی ربطی داره اینو دقیقا کحا نوشتن این کار و حرف شثهرش یعنی دیگه این مرزارو حابه جا کرده. 

واقعا اصلا نمیدونم چی بهت بگم با خوندن هر جمله ای که به این بدبخت گفتی مغزم رگ به رگ شد فقط میتونم ازت خواهش کنم دیگه از این به بعد تو تاپیکا نظر ندی تو....    این نانم تنها کاری که میتونه بکنه اینه که با یه مشاور خانواده مجرب و خوب ماشاالله به گفته ی خودشون پولدارم هستن صحبت کنه همزمان با یکی از بزرگای فامیلم در ارتباط باشه در خفا که به کسی هم نگن بعد تکلیفو این زندگیو مشخص کنن یا از این زندگی در بیاد و طلاق بگیره چون دیگه واقعا سمی شده و همینجوری پیش بره این خانم جوون باید تو بخش اعصاب و روان بستری شه یاهم که با کمک مشاور و اون بزرک فهیم فامیل درستش کنن. راه هایی جز این نداره. اگه میخواد طلاق بگیره باید با فکر و برنامه ریزی شده پیش بره دقیقو بدون جا انداختن چیزی حالا طرف هر چقدرم میخواد ادم قلدر و خطرناک و بچه مایه ای باشه

از پارنتر من هول تر نیست میریم بیرون دخترا بهش نگا میکنن نمیزاره دهن دخترو سرویس کنم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

فکر میکنی طلاق به این راحتیه من الان میخام جداشم چیکار کنم تو این دنیای بی درو پیکر

بچه هایی که تو خانواده های پر تنش بزرگ میشن از نظر روحی خیلی آسیب پذیر هستن خانواده ای که هیچ محبتی داخلش نیست و مادر همش قربانیه حتی طلاق اگه سخت هم باشه یه مادر به خاطر بچه هاش باید این سختی رو تحمل کنه زندگی همیشه سخت بوده و هست اما اینکه یبار زندگی میکنیم رو هم در نظر بگیرید چرا باید تمام زندگی صرف یه آدم داغون بشه هر چه قدر هم سخت باشه از زیر یه سقف بودن با چنین آدمی بهتره

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
تو چرا داریبه بیچاره اینارو میگی؟! وات د فاز؟؟!فهمیدم که میخوای بگی در کل خودتو اذیت نکنو از زندگی ...

میگه نمیتونه طلاق بگیره اصلا به طلاق فکر نمیکنه من خودم این شرایط رو داشتم طلاق میگرفتم ولی این خودش طلاق نمیخواد حالا بیاد طلاق عاطفی بگیره خودش رو از همه چی محروم کنه؟ این خودش جوونه نیاز داره خودشو سرکوب کنه؟ مشاوره هم برای چشم چرونی مرد کاری نمیتونه بکنه خوبه فقط بشینه خونه بچه داری بکنه پس نیاز خودش چی میشه من میگم حالا که تو زندگی هست خودش هم استفاده شو ببره محروم نکنه طلاق عاطفی هم هیچ فایده ای نداره

تو چرا داریبه بیچاره اینارو میگی؟! وات د فاز؟؟!فهمیدم که میخوای بگی در کل خودتو اذیت نکنو از زندگی ...

میگه خونه باباش جایی نداره طلاق بگیره کجا بره؟ طلاق هم نگیره با شوهرشم رابطه نداشته باشه این منطقیه خودش نیاز نداره؟

عزیزم خیلی از مردها اینجورین خیلی زنها صداشو در نمیارن من تو فامیلام چند نفر به خاطر خیانت جداشدن هی ...

عزیزم بحث بیماری های مقاربتی به یک طرف ولی رابطه قسمت عمده ش بخصوص برای خانم ها حسی و عاطفیه نه فقط فیزیکی نمیشه از رابطه با چنین مردی لذت برد.
بعید میدونم کسی بتونه به این سطح از خودفریبی برسه که داشتن همچین شوهری آرزوش باشه. 

مردهای دیگه درسنه ممکنه اشتباه کنن، یک بار، دوبار. بعد یک مدت پشیمون میشن، زندگیشون رو ادامه میدنن.. ...

راس میگه این خانم همسر شما بد در شده چرا جمع میبندی ب بقیه مردا دیگ توهین نکو لطفن همه ک مث هم نیسن بعضی از زن ها هم هسن مث همسر شمان قرار نیس ک ما هم بیام و بگیم و همه زن ها مث همن و جندن ک