2777
2789
امام خمینی ی جمله معروفی داره:زن مربی جامعه است از دامن زن مرد به معراج می رود، تربیت جنسی مرد دست ...

وا دوست عزیز همین شمایی که خمینی الگوته الگوی منم اهل بیته میگه رفت آمد کنید مگه میشه رفت امد نکنه چون که همسرش هیزه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
ندارم خیلی کم اونم مجبورم میکنه

همون کم‌ هم اگه چیزی باشه منتقل میشه کلا قطع کن رابطه رو 

هیچ جوره راضی نشو

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تو هر جمعی باشم همسرم بهم میگه که تو بین زنای رفیقام تکی می‌درخشی ینی ظاهرم رو دوس داره پس علت خی ...

به نظرم میخواد با اینکار کاری کنه که خیانتاش رو ببخشی. 

من واقعا نمیدونم زندگیت الان چجوریه اما اگه بچه نداری و کلا به نظرت میتونی ازش جداشی طلاقش بده زود.

اگه هم شرایطش نیست چاره ای نداری باید باهاش بسازی.

درضمن یه فکری کردم.اگه امکانش هست خیانتاش رو یه جوری به شکل غیر مستقیم بین فامیلاتون پخش کن اما به طوری که شوهرت نفهمه کار تو بوده.اینطوری شاید خجالت بکشه و دست از کاراش برداره

داره تو روز روشن راحت بهت خیانت میکنه بعد به تو میگه روانی شکاک؟ 😭خدا بهت صبر بده عزیزم

اون روز بهم گف تو داری سر یه سوراخ که کردم این کارو با زندگیت میکنی ؟؟ زیادی بزرگش کردی

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
خنده دار واقعا این حجم از مطمئن حرف زدنتونمن یه آدم درون‌گرا هستم وتمایلی به مهمانی ندارم این شوهرمه ...

خوب شما نباید موافقت کنید، وقتی می دانید شوهرتون هیز و چس چرامه، چرا قبول می کنید؟

خنده دار واقعا این حجم از مطمئن حرف زدنتونمن یه آدم درون‌گرا هستم وتمایلی به مهمانی ندارم این شوهرمه ...

خوب شما نباید موافقت کنید، وقتی می دانید شوهرتون هیز و چس چرامه، چرا قبول می کنید؟

اون روز بهم گف تو داری سر یه سوراخ که کردم این کارو با زندگیت میکنی ؟؟ زیادی بزرگش کردی

😭😭😭😭

میدونی چیه.شاید باورت نشه اما با توضیحات که داری میگی گریم گرفته😭

اصلا یه جوری شدم

خدا خودش به موقع جواب کاراشو میده

مطمئن باش عزیزم کائنات هرکاری بکنی همونو تو یه زمانی به سرت میاره

من از این حرفات فهمیدم واقعا زن قدرتمندی هستی.خدا خودش خوشبختت کنه😭

وا دوست عزیز همین شمایی که خمینی الگوته الگوی منم اهل بیته میگه رفت آمد کنید مگه میشه رفت امد نکنه چ ...

من تعصبی روی امام خمینی ندارم، به حرفش استناد کردم تا سهم خانمش را در رفتار شوهرش تعیین کنم.

ضمنا در مقایه تقوی و صله رحم، اولویت تقوا است، اگر نمی تونید شوهرتون را کنترل کنید و به گناه می افته، صله رحم و دور همی اشکال داره، چون رعایت تقوا اصل است  برداشتتون از دستورات دینی دقیق و صحیح نیست