2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنت به من‌میخوره بیا خودم بگیرمت قصه نخور😂

اینجا هم ول نمیکنید. 

متاسفم براتون😕😕

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

لطفا این تاپیک رو گزارش بزنید بترکه ( یعنی میشه منم از سونو بیام بگن پسره ) چقدر بعضی از زنها بی عقل ...

اون مادر فقط ترسیده

بیشترم بخاطر اطرافیانشه

میگه پدر شوهرم زن و بچشو ول کرده بخاطر پسر نداشتن رفته زن گرفته 

هرکی دیگم‌باشه میترسه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا از این حرفا نزنیم؟ چرا یه دختر با سن کم باید فکر کنه اگر ازدواج نکرده تا الان چیزیو از دست داده؟ ...

چون واقعا چیزایی رو از دست دادیم با تنها موندن، ضربه های روحی و جسمی و جنسی و عاطفی و … همش با ازدواج نکردن به موقع و نداشتن همدم کوفتمون شده… یه چیز طبیعیه ولی تو ایران واقعا ازاردهندست این موضوع برای کسی که بی بندی بار نیست 

چرا از این حرفا نزنیم؟ چرا یه دختر با سن کم باید فکر کنه اگر ازدواج نکرده تا الان چیزیو از دست داده؟ ...

خب باز داری میزنی جاره خاکی 

خیلی‌ها فکر نمی‌کنن چیزی از دست دادن

اما دلشون همدم و ازدواج میخواد 

این لزوما به این معنا نیست که طرف فکر میکنه چیزی از دست داده

بلکه باز برمیگرده به اون میلش به ازدواج 

یکی ممکنه تا ۴۰ سالگی هم دووم بیاره و عین خیالش نباشه که ازدواج نکرده و حتی بعد از اونم ازدواج نکنه!

یکی دیگه تو ۳۰ سالگی کم میاره

حالا بیایم دومی رو هی سرزنش کنیم و بکوبیم که چرا خودتو ناراحت میکنی و فلان و بهمان؟

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

چون واقعا چیزایی رو از دست دادیم با تنها موندن، ضربه های روحی و جسمی و جنسی و عاطفی و … همش با ازدوا ...

بله درک میکنم چی میگید اما هر چیزی به موقعش اتفاق میوفته من خودم سنم کم نیست و خاسنگار نداشتم اصلا ولی سوا از تمایل جنسی که قدرت اختیارشو دارم سعی میکنم مشکلات روحیمو با تفریح ساده دلخوشی های کوچیک یا هرچیزی که حالمو عوض میکنه رفع کنم البته گاعی واقعا ادم حس تنهایی داره اما میدونم و باورم دارم هرچیزی به موقغش اتفاق میوفته و هیچ وقت دیر نیست

خب باز داری میزنی جاره خاکی خیلی‌ها فکر نمی‌کنن چیزی از دست دادناما دلشون همدم و ازدواج میخواد این ل ...

اصلا سرزنش نکردم کسی رو و نکوبیدم خود من سن کمی دارم و یک خاستگارم نداشتم اما واهمه و این ترس رو بخاطر اینکه تو دهه ۳۰ هستم هم ندارم که نکنه سنم بالا بره و نشه ازدواج کنم!! چراکه فکر میکنم هیچ وقت برای ازدواج دیر نیست و به موقعش اتفاق خواهد افتاد سن نباید باعث ترس ما و تنش ‌و اضطراب شه اینم که فکر میگم چیزی از دست ندادیم و دستاوردی نیست به این باب که نباید بترسیم از قضاوت های خانواده و دوست و فامیل که وای ۲۸ سالته ازدواج نکردی ؟!!  باعث حمله اضطراب شه خوب واقعا چی از دست دادیم؟ هرچی خیر باشه اتفاق میوفته چه پایین ۳۰ چه بالا ۳۰ 

متاسفانه ما ایرانیا فکر میکنیم اگر تا ۳۰ ازذواج کردیم کردیم نکردیم دیگه نمیشه یا مورد تیکه و طعنه اهالی خانواده قرار میگیریم

یا برچسب زشت و زننده ترشیدع رو میچسبونن بهمون

متاسفانه یکی این که بی کاری زیاد شده و اجناس صفر تا صد مصیبت تر از کرایه خونه تا خربد رهن این چیزها  بعدش توقع های دخترها بیشتر شده جوان امروز نگاه خودش و جیبش میکنه ترس داره برای ازدواج تا فعالیت کنه اون مقدار لوازم خانگی یا غیره تهیه کنه سنش میره بالا هر چی کار کنه سرجای خودشه مشکلات اقتصادی نمیزاره 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
بله درک میکنم چی میگید اما هر چیزی به موقعش اتفاق میوفته من خودم سنم کم نیست و خاسنگار نداشتم اصلا و ...

تو این دنیای جدید هیچی به موقع نیست ،مخصوصا ازدواج که دارن کمرنگش میکنن، زرنگی و موقعیت و پول داشته باشی بدست میاری،نباشه هزارسال هم دختر خوب باشی کسی نگاهتم نمیکنه،فقط باید خودت تلاش کنی یه آدم مناسب خودت پیدا کنی ، متاسفانه زندگی مارو با باور های قدیمی توی دنیای جدید خراب کردن

تو این دنیای جدید هیچی به موقع نیست ،مخصوصا ازدواج که دارن کمرنگش میکنن، زرنگی و موقعیت و پول داشته ...

تا حدود زیادی با حرفت موافقم اما نباز خودتو درس بخون و کار کن یا مهاجرت کن و زندگی خودتو بساز

تا حدود زیادی با حرفت موافقم اما نباز خودتو درس بخون و کار کن یا مهاجرت کن و زندگی خودتو بساز

من همه رو رفتم درس خوندم پیشرفت کردم مستقل شدم،دیگه اخرشه ازدواج😅الان انرژی مو گذاشتم روی اخرین رسالتم🥲تلاش کن نگو به وقتش خودش میاد