2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مشکلم اینه نه میبخشم نه طلاق میگیرم

این نابودت می‌کنه عزیزم 

یا جدا شو، یا تصمیم بگیر زندگی کنی

اگر تصمیم گرفتی زندگی کنی بدون برای آرامش روان خودت و بچه‌ها و بدتر نشدن همه چی باید واکنش‌های اشتباه خودت رو اصلاح کنی 

از اون طرف هم رویای تغییر ایشون رو نداشته باش، شما نمی‌تونین یه آدم دیگه رو عوض کنین

فقط می‌تونین خودتون تغییر کنین که خب یه سری رفتارهاش با شخص شما تغییر می‌کنه (ولی خصلت و رفتارش با دیگران همونه)

این نابودت می‌کنه عزیزم یا جدا شو، یا تصمیم بگیر زندگی کنیاگر تصمیم گرفتی زندگی کنی بدون برای آرامش ...

متوجه ام عزیزم دست خودم نیس 

البته یه قدمایی برداشتم واسه آرامش خودم ولی خب هنوز جا داره

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
دنبال مقصر نیستم زندگی من سوخت و نابود شد دیگه

بآور کن بیماره 

مثل اعتیاد 

با این تفاوت این بیماری زن و جون به سر میکنه  

به چشم مريض نگاش کن 

به خدا حالت خوب میشه

مامان دو تا پسر گردالوووو👶🧒 و یه دختر 👧 نخودچی
هیچ کس اندازه من شوهرشو دوست نداشت یعنی وقتی فهمیدم نابود شدم تا یه هفته گوشه ی خونه افتاده بودم حتی ...

میشه یه سوال بپرسم

بعضی ها میگن دیگه شوهرمون رو ول میکنم تو حال خودش باشه و خودمون رو شاد نگه میداریم

رابطه جن..سی چی؟ یعنی دیگه باهم رابطه ندارید؟