2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتار کسی که خیانت میکنه چیه

اصلیش همین چشم چرونی هاست وقتی باهاش بیرون میری نگاهاش رو دنبال کن ببین خانم ها رو دید میزنه یا نه پیج اینستاگرامش چه چیزایی رو لایک میکنه در مورد دختر ها یا خانم های فامیل آشنا حرف میزنه یا نه بعدش هم اگه دسترسی به گوشیش داری چک کردن گوشیش هست من با دیدن موبایلش پی به ذات نجسش بردم

این خیانت جنسی هم میکنه مدام مچشو با زن تو ماشین گرفتم

مریضی نگیری یوقت

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
دقیقا این زنایی که ب اسم آزادی زدن زندگی مردم خراب کردن انشالله سرطان بگیرن

والا ظرف خودش لخت و پتی میاد بیرون اونوقت میاد ب شوهرای ما نفرین می‌کنه خب تو درست بگرد ک آرامش داشته باشی بیرون والا معلومه خیلی ج‌‌‌‌.....ندس ک هیچوقت آرامش ندارع وقتایی ک می‌ره بیرون 

یکمی از تاپیک و خوندم‌واقعا حالم گرفته شد

زن ها وقتی مادر میشن بخاطر بچهاشون چه چیز هارو تحمل میکن‌‌....

متاسفم اسی بخاطر شرایطی که گیر کردی💔

امیدوارم یجوری خدا نجاتت بده

سنت هم کمه💔

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱